Nieuw boek van Elektor: Home Automation Projects with Arduino

8 juli 2017, 11:56
Nieuw Boek: Home Automation Projects with Arduino
Nieuw Boek: Home Automation Projects with Arduino
Aan alle Arduino-hobbyisten: we hebben iets nieuws voor jullie! Zoals u ongetwijfeld weet, is de Arduino "de" basiscomponent in de maker-community, maar als het erop aankomt om alle mogelijkheden te benutten, vinden de makers weinig hulp. Om echt van de Arduino te profiteren en te onderzoeken in wat voor projecten hij kan worden gebruikt, moeten we terug naar de basis en dat is niet altijd eenvoudig. Daar biedt het boek Home Automation Projects with Arduino uitkomst.

Dit boek behandelt verschillende praktische projecten die we kunnen bouwen met de onderdelen die samen met de Arduino kaart in één kit worden geleverd. Die kit, de RFID Starter kit for Arduino UNO is niet alleen geschikt voor RFID-toepassingen maar bevat meer dan 30 componenten, chips en modules voor alle gebieden van de moderne elektronica. 

Om het leven van alle makers wat gemakkelijker te maken, biedt Elektor een speciale bundel aan, bestaande uit dit boek + de RFID starter kit met een korting van 7% op de normale prijs! De kit bevat alles wat nodig is om alle projecten in het boek uit te voeren, dit mag u niet missen! Bestel het vandaag nog, en ga aan de slag.

Twijfelt u nog? Kijk dan naar dit voorproefje van 34 pagina’s om er zeker van te zijn dat dit boek precies is wat u hebben wilt.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items