Elektor Team

Nieuw webinar: Embedded Linux Made Easy

10 december 2013, 14:37
Nieuw webinar: Embedded Linux Made Easy
Nieuw webinar: Embedded Linux Made Easy

Elektor Academy en element14 organiseren samen een serie exclusieve webinars die actuele projecten uit het Elektor-tijdschrift als onderwerp hebben. Deelname aan deze webinars is geheel gratis! U dient zich alleen van te voren aan te melden via de link aan het einde van dit bericht. Het volgende webinar behandelt het gebruik van Linux op embedded systemen en sluit aan op de embedded-Linux-cursus die momenteel in het blad loopt.

 

Tegenwoordig komt je Linux tegen bij allerlei uiteenlopende apparatuur, zelfs bij koffiemachines. Menige elektronicus zou graag eens met Linux aan de slag gaan, maar dan zijn er nog de nodige hordes te nemen. Het lijkt allemaal tamelijk complex - tot nu toe.

 

In dit webinar laat Benedikt Sauter zien hoe eenvoudig het is om embedded Linux te gebruiken. Hij zal behandelen welke interne processen in Linux actief zijn en zal demonstreren hoe eenvoudig de omgang met in- en uitgangssignalen is en hoe analoge signalen kunnen worden ingelezen. Linux-beginners leren stap voor stap de meest belangrijke zaken in Linux en worden zo binnen de kortste keren een professional op dit gebied.

 

Embedded Linux Made Easy
Datum: Donderdag 20 september 2012
Tijd: 16:00 uur
Presentatie: Benedikt Sauter (auteur en open-source-liefhebber)
Taal: Engels

 

Schrijf u nu in voor dit webinar, het aantal deelnemers is beperkt!

 

Inschrijven:
www.element14.com/community/events/3409

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items