Nieuwe generatie Super Fosfor Oscilloscoop van Siglent

8 mei 2017, 16:01
De SDS1000X-E beschikt over een golfvormweergave met 256 intensiteitsniveaus en een kleurtemperatuur-weergavemodus die u in vergelijkbare modellen niet zult tegenkomen.
De SDS1000X-E beschikt over een golfvormweergave met 256 intensiteitsniveaus en een kleurtemperatuur-weergavemodus die u in vergelijkbare modellen niet zult tegenkomen.
In de SDS1000X-E-reeks van Siglent wordt een nieuwe generatie Super Fosfor Technologie (SPO) toegepast die zorgt voor betrouwbare signaalweergave en hoge prestaties. Ook is de eigenruis van het systeem lager dan bij vergelijkbare producten.

De SDS1000X-E Super Fosfor Oscilloscoop heeft een bandbreedte van 200 MHz. Het apparaat heeft een maximum sample-rate van 1 GSa/s en een standaard opname-lengte van 14 Mpts. Het beschikt over een minimum verticaal ingangsbereik van 500 µV/div, een innovatief digitaal triggersysteem met hoge gevoeligheid en minimale jitter, en een golfvorm-aftastsnelheid van 100.000 frames/sec (normale modus) en 400.000 frames/sec (sequentiële modus).

De SDS1000X-E beschikt ook over een golfvormweergave met 256 intensiteitsniveaus en een kleurtemperatuur-weergavemodus die u in vergelijkbare modellen niet zult tegenkomen. De oscilloscoop ondersteunt meerdere krachtige triggermodi inclusief seriële-bustriggering. Decoderen behoort tot de standaard-configuratie, inclusief I²C, SPI, UART, CAN en LIN.

Opslag van de geschiedenis van de golfvorm en sequentiële triggering maken uitgebreide golfvormopslag en analyse mogelijk. Een andere toevoeging is de nieuwe wiskundige FFT-functie met 1 miljoen punten die de SDS1000X-E een zeer hoge frequentieresolutie geeft bij het bekijken van signaalspectra.

De prijs van de SDS1000X-E is € 430.

Meer informatie: www.siglenteu.com
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items