Elektor Team

Nieuwe studiedagen bij TubeSociety

10 december 2013, 14:36
Nieuwe studiedagen bij TubeSociety
Nieuwe studiedagen bij TubeSociety

De buizenopleiding TubeSociety organiseert ieder jaar studiedagen waar speciale onderwerpen voor zelfbouwers van buizenversterkers diepgaand worden behandeld. Tijdens deze studiedagen wordt les gegeven door goed geïnformeerde en bekende gastdocenten.  De nieuwe studiedagen zijn nu bekend voor de eerste helft van 2012.

 

Op 13 maart geeft Peter Swarte een studiedag over luidsprekers, waarin werking, afstraling, simulaties en afstemming op de akoestiek diepgaand worden behandeld. Formules worden niet geschuwd. Op 12 mei geeft Jan Didden een studiedag over foutcorrectie in versterkers. Niet alleen de standaard negatieve tegenkoppeling wordt besproken, maar ook positieve foutcorrectie, stabiliteit, combinaties van plus en min tegenkoppeling en hoe men er in de historie mee is omgegaan. Formules worden in deze studiedag nauwelijks gebruikt, de nadruk ligt op het verkrijgen van inzicht.

 

De studiedagen starten om 11.00 uur en duren tot ongeveer 15.00 uur. U dient zich vooraf aan te melden en de kosten bedragen € 50,-. Daarnaast worden er drie open dagen gehouden op de zaterdagen 25/2, 21/4 en 19/5. Deze duren van 14.00 uur tot 17.00 uur en de kosten bedragen € 5,-. Vooraf aanmelden is voor de open dagen niet nodig. TubeSociety is een afdeling van ir. bureau Vanderveen te Zwolle, Sassenstraat 21.

 

Meer info:
www.mennovanderveen.nl

 

Foto: Huib Selder

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items