Harry Baggen

Nieuwe versie van Loudspeaker Industry Sourcebook nu beschikbaar

24 juni 2014, 14:06
Nieuwe versie van Loudspeaker Industry Sourcebook nu beschikbaar
Nieuwe versie van Loudspeaker Industry Sourcebook nu beschikbaar

Bent u op zoek naar drivers, luidspreker-onderdelen en -componenten? Of zoekt u consultants en ontwerpers? Of misschien wel kabels en connectoren, panelen en materialen, behuizingen, roosters, dempingsmateriaal, akoestische analyse-software en meetinstrumenten, versterkermodules etc.? Zoek dan niet verder, want alles wat u nodig hebt is te vinden in het nieuwe 2014 Loudspeaker Industry Sourcebook (LIS), dat nu in gedrukte vorm en online beschikbaar is.

Het Loudspeaker Industry Sourcebook wordt jaarlijks uitgegeven door Elektor International Media, AudioXpress en Voice Coil. Het is de referentie voor alle audio-professionals en is de beste manier om alle industriële leveranciers en producetnen met elkaar te verbinden in de wereldwijde luidspreker- markt, van de grootste productie-installaties tot de doe-het-zelf-winkel.

Het Loudspeaker Industry Sourcebook biedt direct toegang tot alles wat u nodig hebt: informatie over onderdelen, drivers, complete systemen, luidspreker-onderdelen, testapparatuur, consultants en meer! Het is beschikbaar als een online directory, e-pub en gedrukte uitgave. Bovendien bevat het LIS ook diverse informatieve artikelen over actuele onderwerpen in de luidspreker-industrie, zoals hoofdtelefoons, draadloze audio en meer!

De online LIS Vendor List biedt u een gecategoriseerde index waarmee u snel een product, dienst of bedrijf kunt vinden. Als u de gegevens zoekt van van een fabrikant, distributeur of consultant, raadpleeg dan even deze lijst en neem meteen contact op.

Bekijk de digitale versie van het LIS 2014

Raadpleeg de LIS Vendor List

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items