Elektor Team

Nieuwste elektronica-innovaties op HET Instrument

10 december 2013, 14:37
Nieuwste elektronica-innovaties op HET Instrument
Nieuwste elektronica-innovaties op HET Instrument

Komende week start de Technology X-pedition van de Benelux: HET Instrument 2012. Van 25 tot en met 28 september vindt de beurs met conferentieprogramma plaats in Amsterdam RAI. Tijdens deze beursweek kunnen bezoekers op X-peditie langs stands om de nieuwste innovaties te zien en deelnemen aan de seminars om op de hoogte gebracht te worden over de laatste productontwikkelingen.

 

Tijdens de beurs kunnen bezoekers aan diverse projecten deelnemen. Bezoekers aan HET Instrument Laboratorium Technologie kunnen deelnemen aan zes verschillende LAB X-peditions met elk een eigen thema: water, voeding, life science, biobanken, veiligheid op het medische lab en veiligheid in het laboratorium. De X-peditions staan in het teken van direct contact en kennisoverdracht.

 

HET Instrument Industriële Automatisering biedt twee X-peditions rond de thema’s Industrial Safety en Industrial Service aan. Bij de deelnemende stands worden tests en demo’s aangeboden. Daarnaast kunnen bezoekers op HET Instrument Industriële Automatisering ook een bezoek brengen aan het MicroNanopaviljoen en het Veldinstrumentatiepaviljoen.

 

Bezoekers aan HET Instrument Industriële Elektronica kunnen de KompasKlok verzamelen. De kompasfunctie past helemaal bij het thema van de beurs: 'X-plore Electronics'. Aanvullend zijn er draadloze toepassingen, spelletjes en een eierwekker verwerkt in het design. Centraal in de Elektronicastraat staat het TestTechnologiepaviljoen waar een diversiteit aan meet- en testapparatuur wordt getoond.

 

De twintig seminars van HET Instrument worden verspreid over de vier beursdagen gehouden. Het conferentieprogramma is gratis te bezoeken.

 

Meer informatie over de beurs en seminars en/of inschrijven voor een gratis bezoek aan HET Instrument en/of deelname aan een project, kan via www.hetinstrument.nl.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items