Niks meer missen met je oordopjes in

4 januari 2016, 00:10
Niks meer missen met je oordopjes in
Niks meer missen met je oordopjes in
Hebt u dat ook al eens meegemaakt? U zit lekker thuis, in de bus of trein via uw oordopjes naar muziek te luisteren en merkt niet dat iemand naast u tegen u aan het praten is of dat er op de deurbel wordt gedrukt. Tegenwoordig is voor elk probleem ook wel een oplossing te bedenken, ook hiervoor! Het Kickstarter-project SoundBrake biedt daarvoor een klein kastje dat tussen smartphone/tablet en de stekker van de oordopjes wordt opgenomen.

Eigenlijk is het idee achter Soundbrake heel simpel, maar je moet er wel op komen! Wat doet het kastje? Door middel van een ingebouwd microfoontje wordt het omgevingsgeluid gemeten. Stijgt het geluid boven een door de gebruiker ingestelde drempel, dan wordt de signaaltoevoer naar de oordopjes tijdelijk onderbroken. De elektronica in het kastje wordt gevoed door een ingebouwde Li-ion-accu die via een micro-USB-aansluiting kan worden opgeladen.

Het Soundbrake-project op Kickstarter loopt nog enkele weken, maar het streefbedrag is inmiddels al overschreden. De productie staat gepland voor begin 2016 en het ding zal vanaf april 2016 leverbaar zijn.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items