Elektor Team

Nostalgie: bouw uw eigen buizenradio

10 december 2013, 14:36
Nostalgie: bouw uw eigen buizenradio
Nostalgie: bouw uw eigen buizenradio

Bouw nu uw eigen buizenradio en combineer oude en nieuwe techniek. De buis zorgt voor een sterke ontvangst en de voor buizenradio's zo typische klank. Een modern audio-IC en een hoogwaardige luidspreker zorgen voor een optimaal geluidsvolume.

 

Geniet niet alleen van de bijzondere klank, maar vooral ook van het geheimzinnige gloeien van de kathode in de buis. Luister naar stations uit diverse landen, vooral 's avonds. Stel de frequentie en terugkoppeling haarscherp in en luister naar de verste zenders.
En dat allemaal met uw zelfgebouwde buizenradio! Deze buizenradio bereikt dezelfde (en soms zelfs een nog betere) ontvangstkwaliteit als moderne wereldontvangers. Laat u meevoeren naar die goede oude tijd – toen het nog heel gewoon was een eigen radio te bouwen.

 

Dit pakket bevat alle benodigde onderdelen inclusief buis en een milieuvriendelijke kartonnen behuizing. U hoeft zelf alleen nog zorgen voor een soldeerbout (voor de opbouw), 4 mignon-batterijen van 1,5 V (AA) een 9-V-blokbatterij.

 

Dit fraaie bouwpakket is nu beschikbaar dankzij een samenwerking tussen Elektor en het Duitse Franzis Verlag. De prijs voor dit bouwpakket bedraagt slechts € 49,95 (excl. verzendkosten). Haast u, want deze aanbieding geldt slechts t/m 26 juni!

 

Meer info en bestellen:
extra/buizenradio.1838600.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items