Veel Elektor-lezers zijn nog steeds geïnteresseerd in projecten die Elektor (Elektuur) vroeger heeft gepubliceerd. Duizenden lezers hebben inmiddels al de DVD 1990-1999 aangeschaft met alle Elektuur-artikelen uit dat decennium. Nu hebben we ook alle uitgaves van 1980 t/m 1990 ingescand van de originele bladen, gedigitaliseerd en samengebracht op één DVD.

Deze DVD-ROM bevat in totaal 110 tijdschriften en meer dan 2.5000 artikelen in PDF-formaat! De artikelen zijn chronologisch op publicatiedatum (maand/jaar) geordend en zijn daarnaast naar onderwerp alsmede alfabetisch gerubriceerd. Een totaalindex maakt het mogelijk de gehele DVD te doorzoeken.

De zwaartepunten zijn: microcontrollersystemen, ontwerp-, simulatie- en layout-software, ontwerptips, test- en meettechniek, computertechniek, sensoren, draadloze communicatie, voedingsschakelingen, omzetters, gereedschappen en hulpmiddelen, hoogfrequenttechniek en audio- en videotechniek.

De prijs van de DVD Elektuur 1980-1989 bedraagt normaal € 69,-. Tijdelijk is deze DVD verkrijgbaar voor een speciale actieprijs van € 55,20 (plus verzendkosten).

Meer info en bestellen