Nu te downloaden: Elektor Business Magazine, Editie Sensors and Measurement

13 april 2016, 13:49
Nu te downloaden: Elektor Business Magazine, Editie Sensors and Measurement
Nu te downloaden: Elektor Business Magazine, Editie Sensors and Measurement
Met Elektor Business Magazine (EBM) willen we een link leggen tussen enerzijds de elektronica-industrie en onderzoeksinstellingen en anderzijds ambitieuze hardware- en software-ontwikkelaars in thuislabs, startups en spinouts en vice-versa. Het magazine is geschikt voor iedereen die een leidraad zoekt bij een inspirerende reis door de wereld van de high-tech elektronica.

De april/mei-editie van EBM behandelt dit jaar de brede en actuele onderwerpen sensoren en metingen, waar analoge ontwerpvaardigheden en een grondige basiskennis van de elektronica heel nuttig, zo niet noodzakelijk zijn. Dit soort kennis en ervaring werd lange tijd onderschat in vergelijking met kennis van programmeren en software in het algemeen. Op dit moment ontdekken bedrijven opnieuw de enorme mogelijkheden op de markt voor elektronische producten met een input uit de “echte wereld”. Het is dan ook geen wonder dat onze bijdragers van Fraunhofer IIS, Sensirion (what’s in a name?), RIGOL, FLIR , Epson Europe en European Automation in hun lezenswaardige artikelen het belang van de verwerking van sensorsignalen, nauwkeurige metingen en de toenemende behoefte aan jonge ontwikkelaars met analoge vaardigheden, bevestigen.

Elektor Business Magazine wordt synchroon gepubliceerd in het Engels en in het Duits, en de Elektor GOLD -leden in Europa die de Engelse editie ontvangen krijgen er een gedrukte kopie van. Voor anderen is het blad gratis te downloaden van onze website (zie het onderstaande ‘ATTACHMENT’).
Bijlage
PDF download full
Elektor Business Magazine Sensors and Measurement
This edition of Elektor Business Magazine covers the wide and hot fields of sensors and measurement, where analog design skills and deep knowledge of the foundations of electronics are highly appreciated if not an absolute requirement.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items