Denk je erover om innovatieve AI- en robotica-projecten te maken? In een gratis live webinar op 20 mei 2021 (17.00 uur CESTzal Stuart Cording (Editor, Elektor) zal een diepgaande discussie leiden met Asier Arranz (Developer Marketing, Nvidia)  en Derek Runberg (Strategic Partnerships, SparkFun) over de Nvidia Jetson Nano Developer Kit en SparkFun's JetBot AI-kit. Mis deze kans niet om meer te weten te komen over de Jetson Nano Developer Kit en welke mogelijkheden designers hebben door deze technologie te gebruiken. Deelnemers zullen ook een kans maken om wat KTI's te scoren.

Registreer je nu!
 
Webinar: Ontmoet de ontwikkelaars

Wat kun je verwachten?

Tijdens de webinar bespreken we de Jetson Nano Developer Kit van NVIDIA en de functionaliteit van SparkFun's JetBot AI-kit. De ontwikkelaars beantwoorden de volgende vragen:
 
  • Waarom heeft NVIDIA de Jetson Nano Developer Kit ontwikkeld? Wat was hun aanpak? Welke technische uitdagingen kwamen ze tegen?
  • Wat is de JetBot AI Kit van SparkFun en wat zijn de voordelen ervan? Wat speelde er bij het engineering proces? 
  • Welk soort projecten en producten kunnen bezoekers van webinars ontwikkelen met deze innovatieve producten?
  • Live Q&A met de ontwikkelaars! Vraag naar deze technologieën of een van de projecten in de Elektor-editie maart / april 2021, samengesteld door SparkFun! 

Ook zullen we aan het einde van de webinar wat leuke cadeaus weggeven. We zullen willekeurig winnaars selecteren uit de lijst met webinarbezoekers!
 
  • 20 mei 2021 om 17.00 uur CEST
  • Taal Engels

Registreer je nu!
 
SparkFun JetBot Nano
SparkFun JetBot AI Kit v2.1
nvidia jetson nano developer kit
Nvidia Jetson Nano Developer Kit

De Sprekers

Asier Arranz
Hij houdt van surfen op nieuwe technologiegolven, waardoor ze toegankelijk zijn voor nieuwkomers en  ervaren ontwikkelaars helpen een nieuwe doorbraak te maken. Voordat hij bij NVIDIA kwam, was hij een VR-ontwikkelaar (FB Oculus Launchpad) en werkte hij aan blockchain (Consensys, NY) en Quantum Computing (IBM Research, NY). Bij NVIDIA helpt hij universiteiten, hobbyisten en ontwikkelaarsgemeenschappen om NVIDIA Jetson te adopteren als het krachtigste en meest kosten effectieve platform voor Edge AI.

Stuart Cording,
een elektronica-ingenieur en regelmatig technisch medewerker van Elektor, werkt al 25 jaar in de  halfgeleiderindustrie. Zijn passie is embedded systems, waardoor hij creativiteit, hardware en het programmeren kan combineren. Enkele recente Elektor-artikelen van Stuart zijn: " Wat is RISC-V? "," Microcontroller Buffer Overflows met 0xDEADBEEF opsporen "," Te snel om te coderen en te traag om te testen? "," The Modern Fuse ", en "
Microcontroller-documentatie uitgelegd. "

Derek Runberg
is de Strategic Partnerships & Services Manager bij SparkFun Electronics, waar hij  zich richt op bedrijfsstrategie en samenwerking met bedrijven om hun ideeën tot leven te brengen door middel van product- en projectideeën. Eerder werkte Derek bij SparkFun's Department of Education, waar hij de SparkFun Guide to Processing schreef en co-auteur was van de Inventor's Guide to Arduino. Voordat hij bij SparkFun kwam, was hij docent technologie / engineering op de middelbare school en docent digitaal ontwerplabprogramma, en is hij de auteur van de website Processing and Interactivity for Educators.
Registreren:
Maak kennis met de ingenieurs (deel 2): ​​maak kennis met de NVIDIA Jetson Nano Developer Kit
 
Deelname is gratis. Registreer je nu.


Vertaling: Hans Adams