Op dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux presenteert tbp zich van 14 t/m 16 mei a.s. als vanouds met early supplier involvement en Design for eXcellence. Met een informatieve stand in het cluster elektronicaproductie en een gezamenlijk demoplein worden bezoekers geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen. Federatie van technologiebranches (FHI) is organisator van Electronics & Applications die een plek krijgt in hal 7 van de Jaarbeurs in Utrecht.

Actuele thema’s krijgen invulling in het conferentieprogramma en als demonstraties op de beursvloer. In het cluster elektronicaproductie ligt het centrale demoplein. Rondom gelegen standhouders laten hierop met werkende machines zien hoe printed circuit board assemblies worden geproduceerd. Traditiegetrouw trekt dit veel bezoekers.

multifunctionele FlexKlok
Anders dan andere jaren rolt de beursgadget niet meer uit de demo-productielijn. Wel is er opnieuw een interessante elektronicatoepassing voor bezoekers: de gerestylede FlexKlok. Deze beschikt over zo’n 22 functies die ook na de beurs werken. Elektronica-liefhebbers kunnen de functionaliteit aanpassen, dankzij de vrij toegankelijke software.

Sponsoren – deelnemers aan Electronics & Applications – maakten de ontwikkeling en productie van de FlexKlok mogelijk. Bezoekers kunnen zich bij beursinschrijving voor de gadget aanmelden en deze (indien vooraf geregistreerd) op één van de beursdagen gratis ophalen bij een reeks deelnemende standhouders.

standnummer tbp: 7B048
Openingstijden: van 9.30 – 17.30 uur
14 t/m 16 mei 2019
Toegang is gratis bij voorregistratie via www.tbp.nl (zie nieuws).
 
Welkom op ons happy hour!
Woensdag 15 mei houden wij vanaf 17.00 uur samen met onze beurspartners Eurocircuits en Romex het gezellige happy hour op onze stand. Eurocircuits verzorgt Belgisch bier van de tap in samenwerking met Duvel Moortgat en onze eigen Ineke en Hanneke verzorgen lekkere hapjes. Verder kunt u luisteren naar de levendige muziek van special guest DJ Thomm.