Ontwerp een print en win een CNC-freesmachine!

20 juni 2016, 15:02
De firma Other Machine staat voor buro-freesmachines van hoge kwaliteit.
De firma Other Machine staat voor buro-freesmachines van hoge kwaliteit.
Altium organiseert een zomer-wedstrijd rondom haar gratis printlay-out-software CircuitMaker. Wie geïnteresseerd is in het ontwikkelen van innovatieve elektronica en wil meedoen, kan zijn project in de periode van mei tot augustus 2016 inzenden. De projecten worden dan beoordeeld door Altium samen met Other Machine, een fabrikant van draagbare CNC -freesmachines. De hoofdprijs is een CNC -freesmachine van het type Othermill Pro ter waarde van 3.199 $.

CircuitMaker is net zo professioneel uitgerust als de commerciële variant Altium Designer, het bekende EDA-software-tool voor het ontwikkelen van printen. Het grote verschil is dat de projecten in CircuitMaker openbaar beschikbaar zijn in de zogenaamde Community Vault. Altium en Other Machine willen juist dit collaboratieve aspect benadrukken en stellen daarom een praktijkgerichte prijs ter beschikking: een ultramoderne buro- CNC -freesmachine, waarmee ieder 3D-project kan worden gerealiseerd.

De winnaars van de wedstrijd worden in augustus bekend gemaakt via een video en een nieuwsbrief en krijgen uiteraard ook rechtstreeks bericht via email. Naast de hoofdprijs zijn er trouwens ook interessante tegoedbonnen te winnen.

Meer informatie over deze wereldwijde wedstrijd is te vinden onder http://circuitmaker.com/blog/Blogs/2016-project-of-the-summer.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items