Over de bedrijfszekerheid van Elektor Labs-producten

13 december 2017, 08:00
Elektor-producten zijn niet zomaar bouwpakketten. Elektor-schakelingen zijn vaak behoorlijk ingewikkeld. Maar ze zijn zó ontworpen dat er zich bij het bouwen geen problemen voordoen. De door Elektor ontwikkelde kits zijn niet moeilijk te bouwen, doordat ze van begin tot eind zijn ontworpen om op precies dezelfde manier te kunnen worden gereproduceerd door veel lezers met verschillende ervaringsniveaus.

Twee onderscheidende voordelen

Bij elke kit hoort dus een artikel dat is gepubliceerd in ons tijdschrift en ook beschikbaar is om te downloaden. In het artikel wordt in detail besproken hoe de schakeling werkt. Als er software nodig is, wordt die ook altijd meegeleverd, zowel in de vorm van broncode als in geprogrammeerde chips.
De kits onderscheiden zich dankzij de lange ervaring van Elektor Labs en de grondigheid van de redactiemedewerkers bij het samenstellen van hun publicaties.
Daarnaast wordt het opbouwen van de projecten steeds vaker gedocumenteerd met een video.

Deze week hebben we twee nieuwe video’s over bouwkits die de kwaliteit en bedrijfszekerheid van Elektor Labs-producten illustreren: om te beginnen de Spiral Micro Tesla...
 

...en als tweede de TAPIR, onze ultragevoelige breedbandige detector voor magnetische en elektromagnetische velden:
 
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items