Kirsten Karmiggelt

Paspoort: Natuurmonumenten

4 maart 2015, 21:31
Natuuurbescherming met Natuurmonumenten
Natuuurbescherming met Natuurmonumenten
Natuurmonumenten zorgt voor de natuur in Nederland. Dat doen we door natuurgebieden aan te kopen, duurzaam te beheren en door op te komen voor de belangen van de natuur.
 

Natuurbescherming in Nederland.
Samen met u.Dit willen wij als organisatie concreet bereiken:
Natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie en verwondering. Daar moeten we zuinig op zijn en goed voor zorgen. Want in een dichtbevolkt land is natuur extra kwetsbaar. Daarom beschermt Natuurmonumenten 355 natuurgebieden, landschappen en monumentale gebouwen. Dat doen we al sinds 1905. Overal in Nederland. Zodat wij en toekomstige generaties kunnen genieten van al die plekken waar het mooi en bijzonder is.

Op deze manieren kunnen major donors onze organisatie concreet steunen:
Samen kunnen we de natuur in Nederland beschermen. Uw steun is daarbij hard nodig. Er zijn vele manieren waarop u aan Natuurmonumenten kunt schenken. U kunt dat bijvoorbeeld doen met een eenmalige gift, door periodiek te schenken, door een gift te laten opnemen in uw testament of door een Natuurmonumenten Fonds op Naam in te stellen. Wij vertellen u graag wat daarbij komt kijken en hoe belangrijk uw bijdrage voor ons is.

De otter is terug in Nederland!Belangrijkste resultaten over het afgelopen jaar:
De otter is weer terug in Nederland. En er zijn zelfs jonkies geboren. Door natuurgebieden met elkaar te verbinden en uit te breiden geeft Natuurmonumenten bedreigde diersoorten weer kans om te overleven. 

Concrete plannen/projecten:
Natuurmonumenten is bezig met een uniek project; de aanleg van natuureilanden in het Markermeer. Marker Wadden is een innovatief project dat zorgt voor natuurherstel van het Markermeer. Hiermee creëren we een robuust natuurgebied en een schitterend vogelparadijs.

Besteed aan doelstelling in 2012: € 93.093.000

Major donors kunnen bij ons contact opnemen met:
Ellen van Gerven, Adviseur Bijzondere Giften
E-mail: e.vangerven@natuurmonumenten.nl
Telefoon: (035) 655 99 74

Paspoort Natuurmonumenten
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items