Perfecte PCAP touchscreens: ontwikkeld door SCHURTER

18 november 2019, 12:43
Perfecte PCAP touchscreens: ontwikkeld door SCHURTER
Perfecte PCAP touchscreens: ontwikkeld door SCHURTER
PCAP stelt ons in staat om apparaten te bedienen door glas of bedrukte polyester overlays. Door het transparante oppervlak aan de achterkant te bedrukken kan SCHURTER een brede selectie aan klant-specifieke designs creëren.
 
SCHURTER investeert doorlopend in state-of-the-art productiefaciliteiten, zoals glasbedrukkings-systemen, reinigingsmachines en Optical Bonding apparatuur. Zo worden snel en efficiënt prototypes en individuele oplossingen ontwikkeld, gebruik makend van de meest recente productie middelen.
 
SCHURTER denk mee
Al tijdens de opstartfase van een nieuw project worden de eigen engineers betrokken bij de ontwikkeling van een project. Bij voorkeur wordt een gezamenlijk engineeringsteam samen met de klant gevormd. Het voordeel hiervan is dat alle klantwensen (denk aan te gebruiken in een vochtige omgeving, te bedienen met handschoen etc.) al in een vroeg stadium volledig in kaart gebracht. Alle parameters worden naar boven gehaald, de klant wordt geadviseerd in de mogelijkheden en er wordt een duidelijke prioriteitenlijst vastgesteld. Wanneer het eerste ontwerp klaar is, wordt het product getuned. Tijdens dit deel van de ontwikkeling worden alle parameters geoptimaliseerd, waarbij rekening gehouden wordt met de externe factoren en de prioriteiten zoals gezamenlijk opgesteld.  Wanneer mogelijk wordt er getest met het complete prototype van de klant zelf.
 
Paul Berning (engineer): "Wij testen bij voorkeur met een prototype van de klant, inclusief het PCAP-product van SCHURTER. Op deze manier kunnen wij een zo compleet mogelijke test doen en krijgt de klant exact dat product dat hij voor ogen heeft!
 
Sensoren
SCHURTER beschikt over de modernste, volautomatische glasdruklijn om klantspecifiek frontmateriaal in het gewenste design volgens de hoogste kwaliteitsstandaard te realiseren. Daarnaast lamineert SCHURTER in de cleanroom touchscreen-sensoren met speciale laminators. Met een autoclaaf worden de laatste luchtresten verwijderd, zodat het product optisch perfect is. SCHURTER biedt een standaard assortiment van sensoren aan en daarnaast worden sensoren op maat ontwikkeld en geproduceerd in de eigen fabriek.

EMC normen
De SCHURTER PCAP touchscreens voldoen aan de door de klant gestelde EMC (elektromagnetische compatibiliteit) normen. Andere elektrische apparaten in de directe omgeving mogen de werking van het product niet beïnvloeden. Andersom mag het product ook andere apparaten niet storen. De EMC-normen komen tijdens het tunen aan de orde voor een correcte werking van de touchscreen in zijn omgeving.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items