Scale-Up AwardsNa een periode van intern beraad zijn we in juni gestart met het benaderen van de kandidaat-start-ups, scale-ups en andere innovators op de shortlist voor de 2022-editie van de e-FWD, de electronica Fast Forward Start- en Scale-up Awards. Zoals we al eerder aankondigden eerder aankondigden, belooft de 2022-editie een wel heel speciale show te worden; met 273 m2 op een van de beste plekken voor ’s werelds grootste evenement voor de elektronica-industrie in München kan het bijna niet anders.

Udo

De eventmanager van de e-ffwd, Elektor’s Udo Bormann, zei: “Het is altijd een geweldig en spannend moment om de eerste reacties van de geselecteerde bedrijven te zien en te horen. Sommigen zijn meteen enthousiast, anderen kunnen het nog niet helemaal geloven, maar allemaal zijn ze natuurlijk trots dat ze tot een van de eerste selecties van de jury behoren. Dit jaar kijkt e-ffwd iets breder dan alleen de early stage start-up en nodigt ook scale-ups uit, dat zal de aantrekkingskracht van de Fast Forward-stand zeker ten goede komen.”

Het selectieproces van start- en scale-ups voor elektronica fast forward

 

Op basis van de inzendingen en de meningen van deskundigen uit de industrie is onze eerste longlist beoordeeld door de jury. Die bestaat uit een elektrotechnicus, een redacteur, een marketingdeskundige en een bedrijfskundige. Zij hebben elke start- en scale-up gerangschikt volgens ons beproefde rankingsysteem, dat speciaal voor dit doel is ontwikkeld. De eerste deelnemende bedrijven/instellingen zijn reeds gecontacteerd en hebben hun deelname bevestigd.

 
Preparations electronica Fast Forward Start- & Scale-Up Awards speeding up After a period of internal deliberation, in June we started contacting the shortlist of candidate start-ups, scale-ups, and (3).png

Hieronder ziet u het eerste overzicht van de al geselecteerde bedrijven van dit jaar:
 

Dit zijn stuk voor stuk bedrijven en instellingen die aan het begin van hun succes staan of dat stadium al gepasseerd zijn. Innovatieve ondernemende “natuurkrachten’ zijn hard aan het werk om hun segment voorgoed te veranderen of zelf een heel nieuw segment marktrijp te maken. Dat is wat Elektor en Messe München sinds de eerste editie van de Fast Forward Awards in 2016 nastreven; disruptieve jonge ondernemers een podium bieden en hen laten kennismaken met de belangrijkste spelers in onze branche. De elektronicabeurs in München is de thuisbasis van bijna alle grote spelers in de industrie, dus u kunt zich geen betere start wensen voor uzelf als ambitieuze nieuwe speler.

Natuurlijk valt er buiten het podium en het netwerk van electronica 2022 nog veel te winnen voor de deelnemers. Ook dit jaar stelt Elektor een marketingbudget van maar liefst 150.000 euro beschikbaar voor de winnaars van de electronica fast forward startup- en scale-up awards.

Opmerking: bent u een start-up, scale-up of instelling en maakt u geen deel uit van de bovenstaande lijst, maar denkt u dat uw product/dienst opgenomen had moeten worden? Het is nog niet te laat! Stuur een e-mail naar: marketing@elektor.com voor september van dit jaar! Elke aanvraag zal individueel worden beoordeeld door ons team!

Vertaling: Eric Bogers