productronica fast forward 2021, het start-up platform powered by Elektor, is in de maak. De wedstrijd geeft deelnemers de kans om hun start-ups te presenteren aan de wereldwijde elektronica community. Als de technologie van een start-up bijzonder is, kan deze een wereldwijd marketingpakket van Elektor winnen. De inschrijving is nu geopend. De deadline is 30 september 2021.
productronica
 

productronica fast forward 2021 in één oogopslag

Heeft je op elektronica gerichte start-up een baanbrekende oplossing? Richt je start-up zich op een van de volgende technologieën: PCB, SMT, CC, SEM, FP of een algemene productieondersteuning? Dan is de productronica fast forward 2021 competitie iets voor jou.

Wanneer vindt het plaats?

De inschrijvingen zijn geopend en start-ups kunnen zich aanmelden tot eind september 2021. Na het beoordelingsproces worden drie winnaars geselecteerd. De drie winnaars krijgen de kans om de productronica 2021 beurs bij te wonen, waar ze hun technologie kunnen presenteren. Gedurende productronica vanaf 16 - 19 november, vindt de eindbeoordeling van de drie start-ups plaats. Alle andere deelnemers die in aanmerking komen voor deelname aan de wedstrijd, worden live uitgezonden en worden ook gepresenteerd op het digitale platform van productronica fast forward 2021.

Hoe deel te nemen?

Elke start-up moet een aanvraag indienen en een officieel formulier invullen. Naast een kleine bedrijfspresentatie is het belangrijk om een ​​korte teaser van twee minuten op te nemen. Alleen volledige formulieren worden in behandeling genomen.
 
 

Start-up kansen

Wat krijgt een start-up als deze meedoet? De kans om in contact te komen met potentiële investeerders en de mogelijkheid om toekomstige partners te vinden binnen de elektronica scene. Daarnaast zullen start-ups profiteren van wereldwijde media-aandacht van Elektor voor, tijdens en na de beurs op al onze mediakanalen, waaronder print, social media, nieuwsbrieven, interviews, nieuwsberichten en meer. Door deel te nemen kunnen deelnemers de oplossingen van hun bedrijf laten zien, het talent van hun team onder de aandacht brengen en mogelijk een marketingpakket met een waarde van € 50.000 van Elektor winnen.

Finalisten krijgen de kans om hun producten en toepassingen te promoten voor de productronica fast forward 2021-jury en Elektor's wereldwijde community van elektronica-technici. Het is een uitstekende gelegenheid om nuttige feedback van potentiële klanten te verzamelen, te netwerken met innovators in de sector en geweldige prijzen te winnen.

productronica fast forward Inschrijving en Prijzen

De deadline om in te schrijven voor productronica fast forward 2021 is 30 september 2021. De prijswinnende start-ups krijgen een budget om hun merken en technologieën een jaar lang te laten zien aan de wereldwijde elektronica community.

Prijzen:
 
  • Eerste prijs: € 50.000 marketingpakket van Elektor.
  • Tweede prijs: € 25.000 marketingpakket van Elektor. 
  • Derde prijs: € 15.000 marketingpakket van Elektor.

 

Dus waarom wachten? Registreer nu en laat ons zien dat je startup in staat is om de wereld van de elektronicaproductie te veranderen.


Vertaling: Hans Adams