Met onmiddellijke ingang zal Smd-Tec de producten van PVA vertegenwoordigen in de Benelux. Beide bedrijven hebben een lange geschiedenis en ervaring in het werken met sterk technisch georiënteerde klanten en applicaties.
 
Zaakvoerder van Smd-Tec, Tom Van Tongelen, heeft 25 jaar ervaring in de productie van elektronica en heeft altijd een sterke focus op technische verkoop en ondersteuning gehad, ervoor zorgend dat de machines en de oplossing die wordt geboden het beste resultaat voor de klant oplevert. Dankzij de nauwe relatie met haar klanten in België, Nederland en Luxemburg, zorgt het verkoop- en serviceteam van Smd-Tec voor professioneel advies en technische ondersteuning.
 
Pieter van de Vorst, algemeen directeur van PVA Europe BV, is blij met de nieuwe samenwerking: "Met Smd-Tec hebben we een zeer ervaren partner met een zeer technische verkoopbenadering die de beste oplossing verzekert in onze proces gestuurde markt. Samen met onze vestiging in Helmond kijken we ernaar uit om de klanten in de Benelux te helpen met demonstraties, speciale testen en applicatie-ondersteuning. "

De afgelopen jaren heeft Smd-Tec haar portfolio verder uitgebreid om aan de noden van hun lokale klanten en markt tegemoet te komen. "De samenwerking met PVA versterkt onze marktpositie en stelt ons in staat onze klanten nog beter van dienst te zijn", zegt Tom Van Tongelen zaakvoerder van Smd-Tec. "Omdat de markt voortdurend wordt uitgedaagd voor coatingtoepassingen, wordt de noodzaak voor de integratie van volledig automatische coatingoplossingen een verplicht onderdeel van elke moderne productiefaciliteit voor elektronica."
 
Meer info over de producten via www.pva.net en www.smd-tec.be