Voortbouwend op de succesvolle reeks Masterclasses van mei, organiseert Quectel tijdens de zomerperiode een hele reeks regionale Masterclasses. Met diverse onderwerpen als iSIM/eSIM implementatie, low power modules en een draadloze IoT toepassing, zijn we er zeker van dat je de ideale Masterclass vindt om je te helpen met je IoT ontwerp.
 
Quectel Masterclass Series
Hier is een kort overzicht van de onderwerpen en data:

iSIM implementatie met Quectel modules
Deze Masterclass, georganiseerd door Quectel in samenwerking met partner Kigen, zal de laatste trends in de SIM-wereld toelichten en onderzoeken. Geïntegreerde SIM is van groot belang voor iedereen die actie is binnen het IoT. Deze masterclass helpt de voordelen voor ontwikkelaars te demystificeren en de toekomstige richting van SIM-evolutie bloot te leggen.
dinsdag 12 juli, 2022 17.00 uur (CEST) / 8.00 uur (PST)

eSIM implementatie met Quectel modules
Deze webinar is ideaal voor wie de eSIM implementatie wil ontrafelen en meer te weten wil komen over het eSIM aanbod van Quectel.
donderdag 21 juli, 2022 19.00 uur (CEST) / 10.00 uur (PST)

De toekomst van low power modules
Deze webinar biedt grote waarde aan deelnemers die toepassingen willen ontwikkelen die een laag stroomverbruik hebben en zeer lang operationeel kunnen zijn.
dinsdag 26 juli, 2022 16.00 uur (CEST) / 11.00 uur (BRT)

Versnel de ontwikkeling van toepassingen voor draadloze IoT apparaten met Azure RTOS op STM32 MCUs
Tijdens deze masterclass bespreken medewerkers van Quectel, Microsoft en STmicroelectronics hoe de ontwikkeling van toepassingen voor IoT-apparaten kan worden versneld. De sessie onthult hoe de drie bedrijven klanten helpen om snel edge to cloud IoT-prototypes te bouwen, de massaproductie te versnellen en hun implementaties op te schalen.
vrijdag 12 augustus, 2022 07.00 uur (CEST) / 13.00 uur (Beijing)

De toekomst van low power modules
Dit webinar zal grote waarde bieden aan deelnemers die toepassingen willen ontwikkelen die weinig stroom verbruiken en gedurende zeer lang operationeel kunnen zijn.
dinsdag 23 augustus, 2022 16 uur (CEST) / 9.00 uur (MEX) / 11.00 uur (ART)

We kijken er erg naar uit je tijdens een van de Masterclasses te mogen verwelkomen. Inschrijven is eenvoudig - klik hier, en vink aan welke je wilt bijwonen.


Vertaling: Hans Adams