Slimme modules in combinatie met enorme rekenvermogens in de cloud, die dankzij draadloze communicatie altijd en overal toegankelijk zijn, geven kracht aan IoT-toepassingen, lossen technische beperkingen op en zorgen dat producten sneller op de markt kunnen komen. Slimme modules zijn een nieuw stukje in de IoT-puzzel, waarmee de inzet wordt vereenvoudigd en versneld. Doordat meerdere taken in één enkele module worden geïntegreerd, vervalt de noodzaak om verschillende functie-specifieke modules te moeten integreren in een IoT-apparaat.

Quectel’s nieuwste white paper bespreekt de eigenschappen van slimme modules. Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van slimme modules die meerdere functies kunnen vervullen in vergelijking met modules met maar één specifieke functie? Het white paper bespreekt use cases voor slimme modules en laat zien hoe die helpen AIoT, de kunstmatige intelligentie van het IoT, mogelijk te maken. Ook wordt ingegaan op Quectel’s uitgebreide assortiment van slimme modules om lezers te helpen de juiste modules te specificeren voor hun volgende project.

Download nu uw gratis exemplaar

Download uw gratis exemplaar om meer te leren over hoe slimme modules het ontwerp van IoT-apparaten kunnen vereenvoudigen en versnellen, zodat uw project sneller op de markt kan komen.

Opmerking: Na het klikken op de knop ‘Submit’ verschijnt de downloadlink meteen op uw scherm.

First Name
Last Name
Email
Company
Country
Industry
Sub Industry
Area of interest
Consent Policy