Met Kerstmis voor de deur lijkt de Raspberry Pi Foundation druk bezig met het op de markt brengen van nieuwe producten om onder de boom te leggen. Het nieuwe product van deze week is de Raspberry Pi 4 Case Fan, een ventilator die in de officiële Raspberry Pi 4 Case past (maar dat heb je misschien al uit de naam afgeleid). Om de productaankondiging te citeren: De Raspberry Pi 4 Case Fan werkt met de Raspberry Pi 4 en de Raspberry Pi 4 Case (verkrijgbaar in grijs en rood/wit).

Ontworpen voor overklokkers en andere power users, de Case Fan houdt uw Raspberry Pi 4 op een gezonde bedrijfstemperatuur, zelfs onder zware belasting.

De ventilator is temperatuurgeregeld en levert een luchtstroom tot 1,4 kubieke foot per minuut (CFM) over de processor, het geheugen en de spanningsregelaar. Om de warmteoverdracht van de processor te verbeteren is een 18×18×10 mm zelfklevend koellichaam in de kit inbegrepen.

De ventilator is gemonteerd op een steun die aan de binnenkant van de behuizing wordt geklikt. Het aansluiten is eenvoudig, omdat er slechts twee connectoren op de printplaat aangesloten hoeven te worden.

Koop hier uw Raspberry Pi 4 Case Fan

 
De temperatuurgestuurde ventilator produceert 1,4 CFM en wordt geleverd met een 18×18×10 mm zelfklevende koellichaam.