Nog meer voordeel van het nieuwe Elektor-boek Node-RED en Raspberry Pi Pico W door de toevoeging van een Kepler Kit en een Raspberry Pi Pico W! Bij Elektor geloven we dat onderwijs in elektronica het beste werkt door "informatie" te bundelen met "hardware" en de resulterende BUNDEL voor een speciale prijs aan te bieden. Dus bij deze hebben we drie prachtige producten in een pakket samengevoegd!
 

Een:

Node-RED and Raspberry Pi Pico
Het boek Node-RED en Raspberry Pi Pico W van topauteur en e-educator Peter Dalmaris is zowel een leergids als een degelijk naslagwerk om meer te leren over de fantastische combinatie van Node-RED, Raspberry Pi Pico W en MicroPython. Als virtuele machines, Docker en MySQL nieuw voor je zijn en je graag wat ondersteuning en "denkware" wilt voor je volgende IoT-projecten, dan is dit boek de juiste keuze. De onderwerpen die je tegenkomt in de meer dan 500 pagina's tellende e-learning zijn onder andere een op flow gebaseerde server, een microcontroller met WiFi-functionaliteit, een programmeertaal op hoog niveau en technologie voor het implementeren. De combinatie van deze drie elementen geeft je de hulpmiddelen die je nodig hebt om automatiseringssystemen op elke schaal te maken. Van domotica tot industriële automatisering, dit boek helpt je op weg met Peter als zeer ervaren docent die je altijd bij de hand neemt met zijn gestructureerde, praktische aanpak en nooit karig is met illustraties, voorbeelden en gratis te downloaden code.
 

Twee:

SunFounder Kepler Kit
De Kepler Kit voor Raspberry Pi is het "hardware" onderdeel van de bundel. De kit zit boordevol componenten en modules waar in het boek naar verwezen wordt, en is niet alleen geweldig om de experimenten uit te voeren die Peter beschrijft, maar ook om van een rommeltje op je werkbank naar toonbare prototypes voor proof-of-concept sessies en demo's te werken. Van jumper draadjes, verschillende weerstanden tot sensoren, displays, motoren en een breadboard - het zit allemaal in de netjes georganiseerde en herbruikbare "Kepler" doos.
 

Drie:

Raspberry Pi Pico RP2040 WH
Als laatste maar zeker niet de minste in de bundel is er de Raspberry Pi Pico W. Deze wordt elektrostatisch beschermd en meegeleverd in de Kepler Kit - zoek naar dat kleine zakje! Voor het geval je het nog niet wist, de "W" versie van de Raspberry Pi Pico heeft toegevoegde 802.11n Wi-Fi-mogelijkheden. Het is een ideaal onderdeel voor fysieke computertaken en een uitstekende match met alles wat Node-RED doet.


Koop je Node-RED Development Bundel nu in de Elektor Store. De prijs en inhoud van de bundel zijn zeker een RED ALERT waard.


Vertaling: Hans Adams