Referentieontwerp voor Bluetooth-afstandsbediening

3 januari 2016, 14:00
Referentieontwerp voor Bluetooth-afstandsbediening
Referentieontwerp voor Bluetooth-afstandsbediening
Er wordt van het nRFready Smart Remote 3 referentieontwerp van Nordic Semiconductor gezegd dat het de ontwikkeling van geavanceerde Bluetooth Smart afstandsbedieningen vereenvoudigt tot het plaatsen van vinkjes in een keuzelijst. Daarnaast is deze afstandsbediening letterlijk volgepakt met functies zoals ultramoderne spraakbediening en stemherkenning, een ‘luchtmuis’ die bewegingen in zes richtingen detecteert, meerpunts-aanraaktechnologie, 39 programmeerbare knoppen en ondersteuning voor het bedienen van apparaten met alleen IR-functionaliteit.

De Bluetooth afstandsbediening is gebaseerd op het nRF51822 System-on-Chip (SoC) van Nordic en is ontworpen als uitbreiding van de bestaande nRF51 ontwikkelkit van de fabrikant.

In vergelijking met versie 2 heeft het nieuwe ontwerp een betere draadloze verbinding en verbruikt het 20% minder energie. Met de configuratiewizard, die werkt in de Keil ontwikkelomgeving, wordt het ontwikkelwerk gereduceerd tot het afvinken van een keuzelijst waarmee elke instelling van de afstandsbediening kan worden geconfigureerd en afgeregeld.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items