Elektor reist van 11 tot 18 oktober 2014 met haar lezers naar China en Hong Kong. Tijdens deze ‘Elektor Elektronica Reis’ staan onder meer op het programma:

- Bezoek aan 's werelds grootste Elektronicabeurs ‘Hongkong Electronics Fair’
- Rondleidingen bij diverse Chinese elektronica-productiebedrijven (in Shanghai en Shenzen)
- Treinreis met de wereldberoemde Maglev-Trein naar Shanghai (topsnelheid van 430 km/uur)
- Winkelen bij de elektronicacomponentenmarkt in Shenzhen; 'True Heaven for Electronics Fanatics!’

Tijdens deze reis kunt u de ontwikkelingen op het gebied van elektronica in China van dichtbij volgen en bouwen aan uw Aziatische relatienetwerk. Acht dagen lang reist u door  Azië met gelijkgestemden, allen werkzaam in de elektronicabranche. Een medewerker van Elektor Nederland zal tijdens de reis graag al uw inhoudelijke vragen beantwoorden en met u van gedachten wisselen over de stand van zaken en ontwikkelingen in de hedendaagse elektronica.

Tijdens deze reis door Azië is er ook ruimte voor cultuur en ontspanning en zullen wij ebroemde toeristische plekken bezoeken als:
- ‘The Peak’ in Hong Kong
- Hangzhou West Lake
- Shanghai Pearl Tower
- ‘Former French Concession’ in Shanghai (fietstocht)

Tijdens deze reis laten wij u ook uitgebreid kennismaken met diverse Aziatische keukens zoals de Cantonese, Sizhuan, Thais etc. Lunches en diners zullen plaatsvinden in vooraf zorgvuldig geselecteerde restaurants.

Deze 8-daagse reis staat onder begeleiding van een deskundige gids die 24/7 beschikbaar is.
Het programma van deze Elektor Elektronica reis kunt u hier bekijken.

Wilt u zich opgeven als deelnemer of wenst u meer informatie te ontvangen, stuurt u dan een e-mail naar: info@elektor.cn