Remix je wereld, stop een computer in je oor!

5 juli 2016, 10:26
Here One: alles-in-één draadloos luistersysteem van Doppler Labs
Here One: alles-in-één draadloos luistersysteem van Doppler Labs
Here One van het in San Francisco gevestigde Doppler Labs is naar men zegt het eerste alles-in-één draadloze luistersysteem ter wereld. 

Met twee slimme draadloze oordopjes en (hoe kan het anders) een app, combineert Here One conventionele hoofdtelefoon-functionaliteit met ‘smart’ luister- en ruisfiltertechnologieën. Here One kan contact maken met Siri of met Google Now en kan muziek streamen of digitale audio over het geluid van de buitenwereld leggen.
 
Het systeem kan rechtstreeks vanuit de oordopjes telefoongesprekken aannemen en gesproken commando’s invoeren. Het kan ongewenste geluiden onderdrukken zoals sirenes, een luid pratende chef, een huilende baby of geroezemoes op kantoor terwijl je nog steeds een normaal gesprek kunt voeren. Het beschikt ook over spraakversterking zodat je ieder woord kunt volgen in een overvol restaurant of op een drukbezocht feest -  erg belangrijk in San Francisco. 

De Here One is volgens zijn ontwerpers een echte wearable die ‘je wereld kan remixen’, dat wil zeggen met volumeregeling, equalizer en geluidseffecten de geluiden om je heen kan transformeren. Zoals het armzalige geluid van een Tesla in dat van een Ferrari veranderen. Erg nuttig als je een straat in San Francisco oversteekt terwijl je het kantoor appt dat je wat later bij de vergadering bent, of wanneer je de ‘sound’ bij Pinkpop niet mooi vindt.  
 


 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items