Elektor Team

Reserveer het nieuwe Elektor-boek Fun met LED’s

10 december 2013, 14:36
Reserveer het nieuwe Elektor-boek Fun met LED’s
Reserveer het nieuwe Elektor-boek Fun met LED’s

LED’s zijn tegenwoordig overal te vinden. Deze kleurrijke lampjes bieden eindeloze mogelijkheden. Wat kun je er allemaal mee doen? Dit boek behandelt meer dan twintig spannende en leuke projecten met LED’s, voor jong en oud. Bijvoorbeeld een luchtschrijver, party-licht, looplicht, LED-fader en een kerstboom.

 

Je kunt dit boek gebruiken om de verschillende projecten na te bouwen en zo het geleerde in de praktijk te brengen. Elk project wordt ondersteund door een korte uitleg, schema’s en foto’s, waardoor je snel aan de slag kunt. Daarnaast is er een aantal inspirerende videolinks beschikbaar die de projecten verduidelijken.

 

In een aantal projecten wordt gebruik gemaakt van een microcontroller. Hiervoor wordt een Arduino-bordje gbruikt, dat ondersteund wordt door een geweldig grote ‘open source’ verzameling van toepassingen.

 

Bestel ook de bijbehorende 60-delige starterkit
Bij het boek is een componentenkit inclusief experimenteerbord optioneel verkrijgbaar. Hiermee kun je snel en zonder solderen de schakelingen bouwen en testen.

 

Abonnees van het tijdschrift Elektor profiteren tijdelijk van 10% korting (op zowel het losse boek als het boek plus de bijbehorende starterkit) en betalen bovendien geen verzendkosten voor hun gehele order. Dat is een besparing van tenminste € 6,50!

 

Fun met LED's is leverbaar in week 29 (18-24 juli).

 

Meer info en bestellen:

 

Abonnees:

Boek: www.elektor.nl/products/books/electronics/nl-fun-met-led-s-(abonnees).2.1853524.lynkx

Boek plus kit: www.elektor.nl/products/combi/electronics/combi-fun-met-led-s-%28abonnees%29.2.1853776.lynkx

 

Niet-abonnees:

Boek: www.elektor.nl/products/books/electronics/nl-fun-met-led-s.2.1853523.lynkx

 

Kit: www.elektor.nl/products/books/others/kit-fun-met-led-s.2.1853712.lynkx 

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items