Elektor Team

Reserveer het nieuwe Elektor-boek PIC Microcontrollers Programmeren

10 december 2013, 14:36
Reserveer het nieuwe Elektor-boek PIC Microcontrollers Programmeren
Reserveer het nieuwe Elektor-boek PIC Microcontrollers Programmeren

Wilt u zelf met microcontrollers aan de slag gaan en hebt u hiermee nog geen ervaring? Dan vormt het nieuwe Elektor-boek PIC Microcontrollers Programmeren het ideale startpunt voor u. Met behulp van de lessen in dit boek leert u hoe u zelf een microcontroller kunt programmeren. Daarbij wordt gebruik gemaakt van JAL, een gratis maar uiterst krachtige programmeertaal voor PIC microcontrollers, die in de hobbywereld erg populair is.

 

We starten bij het absolute begin en bouwen van daar uit de kennis op. U heeft dus geen voorkennis nodig: iedereen kan met dit boek aan de slag. Wanneer u alle lessen volgt (dat wil zeggen: de oefeningen ook daadwerkelijk maakt), dan kunt u aan het slot van dit boek zelf PIC-microcontrollerprogramma’s schrijven en programma’s van anderen lezen.

 

U kunt bij dit boek de benodigde software (zoals de programmeertaal JAL) gratis downloaden. Daarnaast kunt u een hardware-pakket bestellen, zodat u niet op zoek hoeft te gaan naar de benodigde onderdelen. Zeker voor een beginner is dit de gemakkelijkste manier om te starten met deze unieke hobby. Kijk op de speciale support-pagina voor meer informatie over de hard- en software.

 

Wanneer u dit boek uit heeft, begint uw hobby pas echt. U kunt dan zelf aan de slag gaan met eigen projecten. Voor uitgebreidere zelfstudie zijn bovendien nog drie andere boeken van dezelfde auteur bij Elektor verkrijgbaar. Ook deze boeken staan vol met leuke projecten die van de programmeertaal JAL gebruik maken.

 

PIC Microcontrollers Programmeren is leverbaar in week 40 (3-9 oktober). Wanneer u het boek nu reserveert, ontvangt u als Elektor-abonnee € 4,- korting en betaalt u bovendien geen verzendkosten. Deze exlusieve abonnee aanbieding is geldig tot 14 oktober a.s..
 

Meer info en bestellen:

Abonnees: www.elektor.nl/products/books/microcontrollers/pic-microcontrollers-programmeren-(abonnees).1944967.lynkx
Niet-abonnees: www.elektor.nl/products/books/microcontrollers/pic-microcontrollers-programmeren.1944955.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items