Elektor Team

Reserveer nu het nieuwe Elektor-boek Control Engineering

10 december 2013, 14:36
Reserveer nu het nieuwe Elektor-boek Control Engineering
Reserveer nu het nieuwe Elektor-boek Control Engineering

Begin juni verschijnt bij Elektor het boek 'Control Engineering'. Dit boek biedt waardevolle inzichten in en oplossingen voor besturingsapplicaties. Het boek is bedoeld voor ingenieurs, studenten en hobbyisten. Het is een bron van inspiratie voor de hardware en de software die zijn geassocieerd met de instrumentatie- en besturingstechniek. Er wordt een groot aantal voorbeelden gegeven die uit verschillende industriële en andere toepassingen afkomstig zijn.

 

In het boek wordt een groot aantal schema's en listings gegeven die kenmerkend zijn voor meet- en regeltoepassingen. Deze ontwerpen (zowel hardware als software) kunnen door de lezer als uitgangspunt voor eigen toepassingen worden gebruikt. Het boek geeft voorbeelden van het programmeren van PIC, PLC, PAC en PC. Alle codevoorbeelden kunnen gratis van de Elektor-website worden gedownload.

 

Na inleidende hoofdstukken over de theorie van de besturingstechniek en het modelleren van een systeem richt de tekst zich voornamelijk op software voor het simuleren en implementeren van besturingssystemen, waarbij zaken als interfacing, elektronica-hardware en computerplatforms niet uit het oog worden verloren.

 

Reserveer nu alvast uw exemplaar. Elektor-abonnees ontvangen tijdelijk € 4,- korting wanneer ze dit boek bestellen. Bovendien betalen ze geen verzendkosten! Onze tip: bestel dit boek tegelijk met andere Elektor-producten want dan betaalt u dus voor uw gehele bestelling geen verzendkosten. Dat betekent een extra besparing van tenminste € 6,50!

 

Bestellen abonnees:
www.elektor.nl/products/books/electronics/nl-control-engineering-(abonnees).2.1808339.lynkx

Bestellen niet-abonnees:
www.elektor.nl/products/books/electronics/nl-control-engineering.2.1808336.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items