Reserveer nu uw exemplaar van de eerste Nederlandse MagPi

23 februari 2018, 09:04
Reserveer nu uw exemplaar van de eerste Nederlandse MagPi
Reserveer nu uw exemplaar van de eerste Nederlandse MagPi
Het eerste nummer van de Nederlandstalige MagPi is vanaf nu te bestellen in de Elektor Store voor de speciale introductieprijs van € 7,95. Elektor neemt tijdelijk de verzendingskosten voor haar rekening. Vanaf 15 maart is het blad ook verkrijgbaar in Nederlandse en Belgische kiosken.

Over MagPi
MagPi is het officiële Nederlandstalige magazine over de Raspberry Pi. Voor de samenstelling van de inhoud werken we nauw samen met de Raspberry Pi Foundation. Zes keer per jaar leest u in MagPi het laatste nieuws over de Raspberry Pi, praktijkartikelen, tests, boekrecensies en interviews.

Eerste editie
Wat staat er zoal in het eerste nummer? Als u nog niet zo vertrouwd bent met de Raspberry Pi, dan helpt het artikel ‘Raspberry Pi voor beginners’ u zeker ontdekken hoe het er in de Pi-wereld aan toe gaat. Ook de vele projecten die we in dit nummer bespreken, geven een goed beeld van de veelzijdige mogelijkheden van dit krachtige minicomputertje.

Die kracht vindt u ook terug in het hoofdartikel over de AIY Projects Vision Kit. U leest er hoe u deze kit van Google in elkaar steekt, u leert hoe beeldherkenning met neurale netwerken werkt en we tonen u zelfs hoe u machinevisie aan uw eigen Raspberry Pi-projecten toevoegt. Of hebt u altijd al zelf de luchtkwaliteit in uw huis willen monitoren? Houdt u van retro-games? Of bent u benieuwd hoe een hele kledingfabriek op Raspberry Pi’s draait? Van beginner tot AI-expert, er is voor elk wat wils in dit eerste nummer van MagPi.

Nu reserveren
Verzeker u nu alvast van uw exemplaar. Bestel MagPi vandaag nog bij Elektor. U ontvangt het blad dan automatisch na verschijning. En met een beetje geluk (afhankelijk van uw locatie) leest u de eerste MagPi al voordat het tijdschrift in de kiosk ligt!
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items