Een print verfraaien met PIXtures

Als u tevreden bent met de plaatsing van de PIXtures op uw kaart, kunt u uw werk opslaan door op ‘Apply’ te klikken. Dat brengt u terug naar het hoofdvenster van de Visualizer, waar u nu uw ge-PIXture-iseerde kaart kunt zien.

Een opmerking over de afwerking van het oppervlak

Toen ik de hierboven beschreven handelingen had uitgevoerd om een goldPIXture aan de onderkant van mijn kaart toe te voegen, was de afwerking van de oppervlakte (in het onderdeel ‘PCB definition’), zoals verwacht, veranderd van ‘Any lead free’ (default) naar ‘Che Ni/Au before soldermask’. Maar voor een maskPIXture veranderde het in ‘Che Ni/Au selective’, dus de maskPIXture had toch invloed op de eigenschappen van de kaart, in tegenstelling tot wat er eerder was beloofd.

 
maskPIXture back in the Visualizer
De oppervlakteafwerking voor een maskPIXture is ook goud.

Klik op ‘Save changes’ om uw bestelling te updaten. Vergeet niet naar de checkout te gaan als u de kaart echt wilt bestellen.

Conclusie

PCB PIXtures zijn een leuke manier om een print te verfraaien met foto’s. Of het nu is om uw product te promoten, aanwijzingen te geven aan de gebruiker, als gebruikersinterface of alleen voor het plezier om het aan de muur te hangen, het is een service die u niet gemakkelijk ergens anders vindt. Met de online editor kan de klant de PIXture(s) precies positioneren waar hij/zij ze hebben wil en het resultaat van te voren bekijken.
 
Natuurlijk verhogen PCB PIXtures de prijs van een kaart, de goud-met-zwarte versie meer dan de zwart-met-witte, maar het resultaat is werkelijk uniek. Probeer het eens uit!