Robot-barman: eervolle vermelding bij Fast Forward op de beurs Electronica

28 november 2018, 12:00
Electronica Fast Forward Award Winner 2018Vorige week presenteerde Elektor-TV een gesprek tussen Eben Upton en Jan Buiting van de redactie van Elektor. Dit onderhoud vond plaats op de beurs electronica in München, op de stand van de beroemde fast forward-wedstrijd voor innovatieve startups in de elektronica die wordt georganiseerd door Elektor. Bij deze tweede editie van de internationale competitie werden de projecten van een dertigtal starters, na een voorselectie, onderworpen aan een kritisch onderzoek door een jury van experts onder voorzitterschap van Clemens Valens, de verantwoordelijke van het ElektorLab. 
De projecten zijn gepubliceerd op elektorlabs.nl. Maar de finalisten van de wedstrijd zijn ook uitgenodigd om zich met hun creaties te presenteren aan het publiek in München.
In heel 2018 hebben beginnende bedrijven, geleid door slimme ingenieurs in de elektronica, zich aangemeld voor de fast forward-competitie, in de hoop een deel van de prijzen ter waarde van in totaal € 150.000 in de wacht te slepen. Onze felicitaties aan alle finalisten!
In deze video kunt u de prijsuitreikingsceremonie zien, waarin de drie prijswinnaars worden bekendgemaakt:  
  1. Teiimo: Innovative textile integrated system of sensors, conductors and electronics units for measuring and transmitting body and positioning data.
  2. Wizama: An interactive board game console with its ecosystem of connected objects
  3. Querom ElektronikGmbH: Customised power electronics solutions for electromobility
Een eervolle vermelding is toegekend aan Cocktail Joe van Max & Michael Buschmann, een sympatieke gerobotiseerde barman met ingebouwde lichteffecten.
 
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items