Harry Baggen

Robotica shield kit voor Arduino

12 augustus 2014, 22:05
Robotica shield kit voor Arduino
Robotica shield kit voor Arduino

Gebruik je Arduino als het brein van een mobiele robot en leer meer over robotica, elektronica en programmeren met de veelzijdige Robotica shield kit voor Arduino en de bijbehorende stap-voor-stap lessen. Het ‘Board of Education Shield’ steek je op je eigen Arduino (niet inbegrepen) en dit geheel wordt gemonteerd op het populaire Boe-Bot robot-chassis. Met deze kit en je eigen Arduino-module kun je de Robotics with the Board of Education Shield for Arduino lessons (Engelstalig) volgen, met meer dan 40 praktische experimenten.

Je kunt bij deze kit kunt eenvoudig eigen schakelingen aan de elektronica op het shield toevoegen. Solderen is niet nodig, dankzij het op het shield aanwezige mini-breadboard. Je kunt de Boe-Bot met dit shield autonoom laten rijden met behulp van aanraak-, licht- en infrarood-sensoren. Het is ook eenvoudig mogelijk om de kit later uit te breiden met extra sensoren en hardware-uitbreidingskits.

De kit bevat een Board of Education Shield, een stevig aluminium robot-chassis, servo’s met continu-rotatie en wielen, batterijhouder voor 5 AA-cellen, alle elektronische onderdelen en sensoren die nodig zijn voor de robot-activiteiten, alle hardware die nodig is voor de opbouw (bouten, moeren en afstandsbussen) en een Parallax-schroevendraaier.

 Meer info en bestellen

Opmerking: De voor deze kit noodzakelijke Arduino Uno, Mega of Duemilanove en USB-programmeerkabel dienen apart te worden aangeschaft.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items