Elektor Team

Ruim 150 euro jubileumvoordeel voor Elektor-abonnees

10 december 2013, 14:36
Ruim 150 euro jubileumvoordeel voor Elektor-abonnees
Ruim 150 euro jubileumvoordeel voor Elektor-abonnees

Elektor bestaat 50 jaar! En dat vieren we als eerste met onze trouwe abonnees. Ze profiteren tijdelijk en exclusief van een 6-tal jubileumaanbiedingen. Het voordeel kan oplopen tot meer dan € 150,-! Bent u geen Elektor-abonnee? Houd dan vooral onze website goed in de gaten, want binnenkort hebben we ook voor u een spectaculaire aanbieding.

 

De jubileumaanbiedingen (voor abonnees) op een rijtje:

 

ACTIE 1: € 50,- KORTING op een eVent naar keuze
Kies uw workshop of cursus en ontvang exclusief (en éénmalig) € 50,- korting op het inschrijfgeld. U heeft hiervoor de actiecode nodig uit de jubileumfolder die u met uw aprilnummer hebt ontvangen.

 

ACTIE 2: 50% KORTING op de nieuwe CD-ROM ATM18 Collection
Een CD-ROM met zo goed als alle artikelen van het populaire Elektor-CC2-AVR project, in totaal ruim 25 projecten met het veelzijdige ATM18-board. De CD bevat verder o.a. alle project-software, de print-layouts in PDF-formaat en een cursus AVR-programmeren met Bascom. Als Elektor-abonnee betaalt u tijdelijk slechts € 14,75!

 

ACTIE 3: Het boek Fundamentele versterkertechniek van € 89,- voor € 50,-
Ruim 800 pagina’s met theoretische en praktische informatie over buizen. Auteur Rudolf Moers beschrijft eerst de grondbeginselen van de elektronenemissie. Daarna worden diode, triode, tetrode en penthode behandeld. Ook zaken als niet-lineaire vervorming, ruis en tegenkoppeling komen aan bod.

 

ACTIE 4: De DVD Elektuur 1990-1999 van € 89,- voor € 50,-
Tien complete jaargangen van het toenmalige Elektuur. Oftewel 110 tijdschriften en meer dan 2.100 artikelen in PDF-formaat! De artikelen zijn chronologisch op publicatiedatum geordend en zijn daarnaast naar onderwerp alsmede alfabetisch gerubriceerd. Een totaalindex maakt het mogelijk de gehele DVD te doorzoeken.

 

ACTIE 5: Minimod18 module van € 62,95 voor € 50,-
De Minimod18 is een zeer compacte, universeel inzetbare processormodule die al in vele Elektor projecten zijn kwaliteiten heeft bewezen. Hij beschikt standaard over veelgebruikte periferie. De gebruiker hoeft alleen nog de specifieke periferie voor zijn eigen project toe te voegen.

 

ACTIE 6: Twee Elektor jaargang-CD/DVD's naar keuze voor € 50,-
De Elektor jaargang DVD bevat alle artikelen die in een bepaald jaar in de Nederlandse, Duitse, Engelse, Amerikaanse, Franse en Spaanse editie van Elektor hebben gestaan. Maak nu uw collectie compleet en bestel twee jaargang CD/DVD’s naar keuze voor € 50,-.

 

Bovenstaande jubileumaanbiedingen zijn geldig tot vrijdag 15 april a.s. en uitsluitend voor abonnees van het tijdschrift Elektor. Prijzen zijn exclusief verzendkosten (binnen Nederland € 6,50, daarbuiten € 8,50). 

 

Meer info en bestellen:
www.elektor.nl/extra/elektor-is-jarig!.1739250.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items