Was je niet in de gelegenheid Embedded World 2022 te bezoeken? Geen probleem, want Elektor ging voor jou naar de beurs en nam een videotour op. Jens Nickel, Stuart Cording, en Mathias Claussen van Elektor brachten drie volle dagen door met het bezoeken van de stands op zoek naar interessante artikelen en mensen. Ze kwamen terug met een schat aan informatie en beeldmateriaal dat we voor jullie samenvatten in een overzichtelijke compilatie.

De (Embedded) wereld rond

Zoals (bijna) elk jaar ook in 2022, vond Embedded World weer plaats in Neurenberg. Echter, niet zoals altijd eind februari, begin maart, maar dit keer van 21 tot 23 juni. Deze verandering van datum kan enkelen verrast hebben en de planning in de war geschopt, waardoor het voor sommigen onmogelijk werd naar hun jaarlijkse elektronicatentoonstelling te gaan.

Natuurlijk kun je online informatie over nieuwe produkten vinden, maar dat is toch niet hetzelfde als praten met een echte vertegenwoordiger van het bedrijf in levenden lijve. Daarom stuurde Elektor een team van techniek journalisten (of moeten we journalistieke technici zeggen?) op pad om de show rond te gaan en wat interessant nieuws voor je op te duiken. Tijdens de show plaatsten ze videoverslagen van hun bevindingen op het Elektor TV kanaal.

Elektor LabTalk Special


Op donderdag 30 juni 2022 presenteerden Jens Nickel en Mathias Claussen hun bevindingen in een speciale Embedded World 2022 livestream editie van Elektor LabTalk. Hier een selectie (in alfabetische volgorde) van de top 25 Elektor TV bedrijfsbezoeken en interviews van Embedded World 2022:
 

Vertaling: Hans Adams