Elektor Team

ScanaQuad Logic Analyzers en digital pattern generators

10 december 2015, 14:45
ScanaQuad Logic Analyzers en digital pattern generators
ScanaQuad Logic Analyzers en digital pattern generators
Ikalogic is trots om hun nieuwe serie Logic analyzers en digital pattern generators te onthullen: ScanaQuad. Met vier kanalen die ingesteld kunnen worden als digitale inputs of outputs en een ±35V input protectie, ben je klaar om de debug uitdagingen aan te gaan. ScanaQuad is jouw geschikte partner om de analyse van seriële protocollen als UART, I2C, SPI, 1-Wire, CAN, LINE en vele anderen uit te voeren. Software Hex-view en Packet-View geven een snelle inzicht in jouw communicatie protocol transacties.

ScanaQuad biedt geavanceerde trigger opties die specifieke signalen kan registreren zoals een erkend I2C adres of een UART data byte. Het is ook mogelijk om je eigen trigger sequentie te ontwerpen voor een propriëtaire software communicatie protocol.

Je hebt een perfecte grip op de digitale pattern generator: je kan het output voltage niveau aanpassen en zelfs “open-drain” outputs definiëren. Wat de ScanaQuad nog unieker maakt is de mogelijkheid om signalen simultaan te generen en te registreren. Stel je voor dat je I2C patterns genereert en deze registreert met een paar muisklikken.

Sampling frequenties variëren van 25 MHz tot 200 MHz. Met een geheugendiepte tot 4 miljoen punten per kanaal zijn ScanaQuad Logic analyzers ​ontworpen om jouw embedded applicaties en digitale circuits te debuggen. Ze zijn te koop vanaf een zeer lage prijs, startend vanaf slechts 69€ (Excl. BTW).


Meer informatie op www.ikalogic.com

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items