Recom komt met nieuwe schakelende regelaars voor 2 A met een rendement tot wel 96%, die pin-compatibel zijn met driepotige lineaire regelaars in een TO220-behuizing. De nieuwe R-78B-serie zit in een SIP3-behuizing van 11,5 x 8,5 x 17,5 mm en heeft dankzij het goede rendement geen koellichaam nodig.
 
De nieuwe schakelende regelaars zijn verkrijgbaar voor uitgangsspanningen van 1,2 tot 15 V bij een maximale uitgangsstroom van 2A. De maximale ingangsspanning is 32 V. De minimale ingangsspanning is afhankelijk van de uitgangsspanning (zie datasheet). In het temperatuurbereik van -40 tot +70 °C is gezien de kleine dissipatie geen koellichaam nodig.

Volgens Recom zijn de regelaars zó geconfigureerd dat bij plotseling veranderende ingangsspanning slechts kleine variaties van de uitgangsspanning optreden. De regelaars zijn er ook in een L-versie met 90 ° gebogen pennen voor vlakke montage. Ze zijn beschermd tegen kortsluiting aan de uitgang, waarbij de ingangsstroom wordt beperkt tot 50 mA. De regelaars zijn gecertificeerd volgens IEC/EN62368-1 en EN55022 en worden geleverd met drie jaar garantie.