Denis Meyer

Schieten maar met je videocamera!

7 september 2017, 09:33
Take one! Actie!
Doe mee aan de Elektor Video-olympiade met uw eigen originele videoproductie en win één van de vele geweldige prijzen. Dremel 3D Printer, PicoScope 2208B MSO, LabNation SmartScope, Andonstar HDMI microscoop en meer.
Maak geen imitatie: schiet uw eigen video over een Elektor-project naar keuze. Iets dat u zelf hebt gebouwd, of iets waarover u hebt gelezen in Elektor Magazine. Het maakt niet uit of u het geslaagd vond of niet, of u het hebt aangepast of in de originele vorm hebt gelaten, misschien hebt u het zelfs vernield! Waar het om gaat is uw ervaring op video. Het doel is zoveel mogelijk “Likes” te verzamelen op YouTube. 

Vang uw Elektor-ervaring

Om mee te doen hebt u alleen maar een smartphone of een andere videocamera nodig. Gebruik uw fantasie en toon uw liefde voor praktische elektronica. Hoe u het onderwerp benadert, mag u helemaal zelf weten. Maak er gewoon een eenvoudige, spannende en originele video over. We willen graag elektronica in actie zien, met componenten, meetinstrumenten, printen en wat dan ook waar u plezier aan beleeft.
 
 
Regels & voorwaarden

Enkele beperkingen

  • Tijdsduur: 5 minuten of minder
  • beeld & geluid 100% vrij van copyrights (bescheiden citaten zijn toegestaan)
  • geschreven of gesproken taal moet zijn in het Engels, Nederlands, Frans of Duits
  • het bestand moet af te spelen zijn met VLC Media Player (bij voorkeur HD 1920 x 1080 pixels)
  • verstuur het bestand via WeTransfer naar tv@elektor.com (niet via email)
  • deadline: 1 december 2017
     
Bijlage
Call-Elektor-Video-Olympics-EN
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items