Elektor Team

Schrijf nu in voor de Elektor Workshop PICs programmeren met C

10 december 2013, 14:36
Schrijf nu in voor de Elektor Workshop PICs programmeren met C
Schrijf nu in voor de Elektor Workshop PICs programmeren met C

Op woensdag 30 november 2011 wordt in Schoten (België) een workshop C programmeren georganiseerd. Deze workshop is op maat gemaakt voor mensen die de eerste stappen willen zetten in het programmeren van microcontrollers in C, specifiek voor de populaire 8-bits PIC-microcontroller. Het ambitieuze programma laat voldoende ruimte over om direct praktisch aan de slag te gaan. Verschillende oefeningen worden direct in de les uitgewerkt. U gaat zelf aan de slag. Het is een echte hands-on workshop!

 

Deze workshop, in combinatie met de handouts en voorbeeldprogramma’s, helpt u een heel eind op weg om hier nadien zelfstandig mee aan de slag te gaan. Bekijk deze workshop bij voorkeur niet als een cursus C programmeren op zich. Alleen die onderdelen van C, die noodzakelijk zijn voor het programmeren van PIC-microcontrollers, zullen worden behandeld.

 

Er wordt geen specifieke voorkennis verwacht rond programmeren of rond microcontrollers, al is dit zeker wel meegenomen. Vlot computergebruik en kennis basiselektronica (poorten, talstelsels Bin – Hex – Dec) is wel wenselijk.

 

Elke cursist wordt een laptop met geïnstalleerde software en de benodigde hardware ter beschikking gesteld. Als hardware wordt gebruik gemaakt van E-blocks (PIC multiprogrammer, LED board, Switch board). De gebruikte software is gratis te downloaden van de website van Microchip.

 

Wilt u na de workshop zelf aan de slag, dan kunt u de hardware meebestellen. Dit is echter GEEN verplichting! U heeft 2 opties:
- Pakket 1 voor € 198,00 (normale prijs € 208,65) met hierin:
  USB-PICmicro-multiprogrammer, LED-bord, Switch-bord, LED-display, LCD-kaart en voedingsadapter

- Pakket 2 voor € 279,00 (normale prijs € 299,00) met hierin:
  Starter Kit Professional voor PIC (EB682) bestaande uit Flowcode 4 PRO voor PIC, USB-PICmicro-multiprogrammer, Switch-bord, LED-display, LCD-kaart, USB- kabel en voedingadapter

 

De deelnamekosten bedragen € 319,-. Dit is inclusief BTW, lunch, avondeten en deelnamecertificaat (parkeren is gratis). Abonnees van het tijdschrift Elektor profiteren exclusief van 5% korting.

 

Schrijf snel in want er is maar plaats voor 16 deelnemers!

 

Meer info:
www.elektor.nl/events/event-pics-programmeren-met-c-workshop.509805.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items