Selfies uit de lucht schieten

21 november 2016, 11:30
Selfies uit de lucht schieten
Selfies uit de lucht schieten
Selfies maken met je telefoon is ontzettend populair. Vaak gebruiken mensen een selfie-stick om selfies op enige afstand van zichzelf te kunnen maken. Maar met de AirSelfie heb je zo'n stick niet meer nodig, dat is namelijk een mini-drone met ingebouwde camera die foto's op elke afstand maar ook van de omgeving kan maken.

Drones zijn er al in allerlei soorten en maten, maar het meest opvallende aan de AirSelfie is toch wel zijn compacte ontwerp. Het ding is ongeveer net zo groot als een smartphone en kan samen met de telefoon in één houder worden opgeborgen, zodat zijn eigenaar hem steeds bij zich heeft. De bijbehorende app voor iOS en Android biedt momenteel drie mogelijkheden: een Selfie-mode waarbij je alleen maar de afstand tot jezelf hoeft in te stellen, een Motion-Control-mode waarbij je de AirSelfie kunt laten rondvliegen als een gewone drone en een Flying-mode waarbij de AirSelfie zo stil en horizontaal mogelijk blijft hangen om een foto te maken.

Het Kickstarter-project voor de AirSelfie heeft in korte tijd al meer dan €70.000 verzameld, royaal over het streefbedrag van €45.000. De campagne loopt nog een maand, dat belooft dus nog wat! Geïnteresseerden in een AirSelfie kunnen er al eentje voorbestellen voor €179, je krijgt er ook een houder voor de AirSelfie en je telefoon bij. De levering van de eerste productie-exemplaren is gepland voor maart 2017.
 
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items