Serie 4751: IEC Panel Mount Socket Blocks Type F

7 maart 2019, 08:25
Serie 4751: IEC Panel Mount Socket Blocks Type F
Serie 4751: IEC Panel Mount Socket Blocks Type F

SCHURTER presenteert de vooraf bedrade blokken van de IEC 4751-serie contactdozen als een bijzonder efficiënte oplossing voor stroomverdelers en onderbrekingsvrije voedingen.

Voor de veilige werking van systemen in dataverwerkingscentra, de telecomindustrie of in PA-systemen zijn gestandaardiseerde en hoogwaardige componenten nodig. Dit zorgt voor eenvoudige en geautomatiseerde montageprocessen om fouten uit te sluiten.

De blokken van 2, 4 of 6 met IEC type F contactdozen zijn vooraf bedraad, wat een bijzonder efficiënte montage mogelijk maakt. Serie 4751 is goedgekeurd door VDE en CCC tot 10 A bij 250 VAC; volgens UL en CSA tot 15 A bij 250 VAC.

Voor een betere optische onderscheiding van de afzonderlijke blikken blokken - vooral in meerfasige toepassingen - zijn er versies in zwart, wit en grijs beschikbaar.

Om niet per ongeluk een kabel uit te trekken, bieden de nieuwe dozen een V-Lock uittrekbescherming. De snap-on montage van de 4751 blokken is ontworpen voor een plaatdikte van 1,5 mm.

BC320: Blind Cover for Outlets of Type F / Type J
Om overbelasting van moderne stroomverdelers met meerdere IEC-uitgangen te voorkomen, kunnen individuele uitgangen worden geblokkeerd met behulp van Tamper Resistant Blind Covers. Deze beschermkappen worden net als een stekker op de stroomverdeelstrip gestoken. Om veiligheidsredenen kunnen de optioneel verkrijgbare beschermkappen niet zonder speciaal gereedschap worden verwijderd.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items