Smd-Tec .

Smd-Tec viert 10-jarig jubileum tijdens E&A Beurs

10 april 2019, 10:52
Smd-Tec viert 10-jarig jubileum tijdens E&A Beurs
Smd-Tec viert 10-jarig jubileum tijdens E&A Beurs
Wie jarig is trakteert en om haar jubileumjaar te vieren zal Smd-Tec van 14 tot 16 Mei 2019 tijdens de E&A beurs in Utrecht haar bezoekers extra verwennen op stand 7A059.

Smd-Tec zal haar klanten verwennen we met een hapje en hun uniek "huisbier" MAK Eens Proeven, kans om een ballonvaart te winnen, nieuwe machines voor 3D X-ray & AOI, High Flex Pick & Place + Jetting, dampfase & selectief solderen, coating, prototype productie en Smart Industry Seminar. Kortom alle registers worden opengetrokken om de bezoeker een unieke ervaring te geven van een unieke firma.
 
Tien jaar geleden beleefden we in de Benelux niet alleen het zonnigste jaar met de heetste augustus ooit gemeten, of kon je geen radiostation aanschakelen zonder Adele te horen, of begonnen we niet alleen met zijn allen Angry Birds te spelen. 2009 was ook het jaar van Smd-Tec, geboren uit de Essemtec familie en geleidelijk de vleugels gespreid om uit te groeien tot een gerespecteerd leverancier van nagenoeg alle machines voor elektronica productie.
 
Oprichter Tom Van Tongelen herinnert zich nog goed de eerste maanden van het bedrijf. “Eén klein bureau, één stoel, en een bang hartje want ze zaten in een periode waarbij de meeste bedrijven de knip op de portemonnee hielden … spannend.” vertelt hij. “Maar desondanks slaagden we erin om onmiddellijk het vertrouwen te winnen en vonden opportuniteiten in de markt voor onze producten.”
 
Jaar na jaar groeide het bedrijf in omzet, personeel, portfolio en locatie. Smd-Tec is ondertussen trots verdeler van wereldwijd gerenommeerde fabrikanten zoals onder andere Viscom, Essemtec, Heraeus, IBL en Pillarhouse. In 2014 verhuisde het bedrijf naar een nieuwe locatie te Aarschot en heeft ondertussen een oppervlakte van 1000m² aan kantoor, magazijn en demoruimte. Het bedrijf is in vele opzichten uniek, niet in het minst omdat ze opgericht werd door gedreven SMD professionals die een persoonlijke hands-on SMD praktijkervaring hebben, hetgeen een klanten benadering geeft waarbij men direct de noodzaak en de pijnpunten kan aanvoelen. Ook de service en ondersteuning na verkoop is een onontbeerlijke kernactiviteit van de firma.
 
“De markt is op 10 jaar tijd enorm geëvolueerd en ik voorzie ondanks sommige voorspellingen een continue groei, maar enkel voor de equipment die een échte toegevoegde waarde kan bieden.” besluit Tom Van Tongelen. “De E&A beurs is voor iedereen toegankelijk en dat willen we alvast aangrijpen om nieuwigheden te tonen en ons jubileumjaar extra kleur te geven. Maar we plannen later dit jaar nog wat extra’s voor onze klanten. Want het is allemaal dankzij hun dat wij vandaag met trots kunnen zeggen dat Smd-Tec al een decennium lang meedraait in de mooiste industrie ter wereld.”   
 
Meer info over Smd-Tec op de E&A Beurs kan je vinden op www.smd-tec.be/eabeurs 
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items