'Sound': kruising tussen koptelefoon en oordopjes

26 september 2016, 11:00
'Sound': kruising tussen koptelefoon en oordopjes
'Sound': kruising tussen koptelefoon en oordopjes
Vijftien jaar geleden viel je nog op als je met een koptelefoon of oordopjes over straat liep, maar tegenwoordig is dat heel normaal. Er wordt ook steeds meer geld uitgegeven aan een goede kwaliteit weergevers. Maar welke soort is nu beter of comfortabeler? Met de 'Sound' weergevers van Human Incorporated hoef je niet meer te kiezen, die zijn beide tegelijk!

Waarom is niemand eerder op het idee gekomen om een geluidsweergever te maken die niet tegen je oren klemt zoals een koptelefoon of in de oren wordt geduwd zoals oordopjes, maar gewoon aansluit over je hele oor? Misschien was het tot nu toe technisch moeilijk te realiseren, maar het Amerikaanse bedrijfje Human voert momenteel met groot succes een Indiegogo-campagne voor een soort schelp die over de oren past.

De 'Sound' weergevers beloven een prima geluidskwaliteit, ze bezitten meerdere transducers en microfoontjes en bevatten tal van slimmigheidjes. Zo zit er geen enkele knop op en ze worden ze bediend door ze aan te raken. Uiteraard zijn ze draadloos, ze schakelen automatisch uit als ze tegen elkaar worden gelegd en ze worden inductief opgeladen. Oh ja, ze zijn niet alleen in verschillende maten, maar ook nog in verschillende kleuren (van wit tot zwart) leverbaar. De 'Sound' weergevers kunt u voorbestellen voor een prijs van $200, de verwachte leverdatum is echter pas in juli 2017.
 
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items