Speciale prijs voor 3D-ontwikkelkit/touchpad van Microchip

3 december 2014, 08:10
Speciale prijs voor 3D-ontwikkelkit/touchpad van Microchip
Speciale prijs voor 3D-ontwikkelkit/touchpad van Microchip

Microchip Technology en Elektor hebben samen een prachtige productcombinatie samengesteld, waarmee ontwerpers en software-ontwikkelaars zelf aan de slag kunnen gaan om een aanraakloze gebarenbediening te realiseren voor embedded systemen en PC's.

Deze bundel bestaat uit een MGC3130 Hillstar Development Kit en een 3D TouchPad van Microchip. De ontwikkel-kit bevat een MGC3130-module, een I2C/USB-bridge-module, een 4-laags referentie-elektrode (detectie-oppervlak 95 x 60 mm), een ‘Hand Brick’-set (voor zelfbouw, 4 piepschuim blokken en een koperfolie) en een USB-kabel voor verbinding met de PC.

Met deze kit kunt u zich verdiepen in de mogelijkheden van de MGC3130 en de bijbehorende GestIC-technologie, die speciaal is ontwikkeld om veranderingen in een elektrisch veld te detecteren, wat neerkomt op het meten van zeer kleine capacitieve veranderingen ter grootte van femtofarads.

Het bijbehorende 3D Touchpad in het pakket is een kant-en-klare 3D-tracking- en bewegingscontroller met ingebouwde muisfunctionaliteit. U kunt deze meteen gebruiken als een groot touchpad bij een PC, tablet of embedded systeem met een USB-aansluiting. Intern bevat deze een print die zowel de elektrodes voor de 3D-gebarenherkenning als de sensormatrix voor het touchpad bevat.

Dankzij een speciale samenwerking met Microchip is deze complete kit nu tijdelijk te koop in de Elektor-shop voor een uitzonderlijk gunstige prijs.

Bestel hier uw 3D-ontwikkelkit/touchpad

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items