Splinternieuwe Red Pitaya logic analyzer met flinke korting!

27 juli 2016, 08:00
Splinternieuwe Red Pitaya logic analyzer met flinke korting!
Splinternieuwe Red Pitaya logic analyzer met flinke korting!
De Red Pitaya is onder elektronici bekend als snelle en nauwkeurige oscilloscoop/spectrum analyzer en als universeel ontwikkel-board voor eigen toepassingen.

Nu hebben de ontwikkelaars van Red Pitaya een extension-board gemaakt waarmee de Red Pitaya ook kan worden gebruikt als 8-kanaals logic analyzer. De bijbehorende software toont niet alleen de gemeten 8 digitale signalen, maar decodeert ook SPI-, I²C- en UART-signalen.

Dit extension board is net verschenen en is nu al verkrijgbaar bij Elektor in de Cool Summer Deal actie met een zeer aantrekkelijke korting. Het board wordt geleverd in een stevige aluminium behuizing (van dezelfde kwaliteit als de optionele alu-behuizing voor de Red Pitaya) en het kan door middel van twee connectoren op de Red Pitaya worden gestoken. Verder wordt een meetkabel met meetclips bijgeleverd.

Bestel nu uw exemplaar van dit extension board voor de speciale prijs van € 59,95 (normale verkoopprijs € 72,50). Wacht niet te lang, want er is slechts een beperkte hoeveelheid van de eerste productieserie beschikbaar!
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items