Ben jij een enthousiaste elektronicus die graag praktisch bezig is en het leuk vindt om in een hightech omgeving te werken? Ben jij de persoon die onze wetenschappers wil ondersteunen in hun onderzoek door middel van jouw technische vaardigheden, creativiteit en kennis? Dan ben je meer dan welkom in ons team. De werkzaamheden zijn veelzijdig en gaan van het bestellen van onderdelen naar het solderen van SMD componenten tot aan elektronica werkzaamheden aan complexe meetopstellingen. Kortom, een baan met veel afwisseling!
 
SRON zoekt Technicus Elecktronica

 
De missie van SRON is het bewerkstelligen van doorbraken in het internationale wetenschappelijk onderzoek vanuit de ruimte. Daartoe ontwikkelt SRON grensverleggende technologie en geavanceerde ruimte-instrumenten. SRON bevordert maatschappelijke toepassingen voor ruimtetechnologie.
 
Onze elektronica afdeling, locatie Groningen, bestaat uit een klein team met verschillende vaardigheden zoals RF techniek, analoge / digitale elektronica en embedded software ontwikkeling. Het realiseren van de ontwerpen wordt gedaan door een Technicus Elektronica. Hierbij heb je de beschikking over apparatuur zoals microscopen, geavanceerde soldeerstations en PCB assemblageapparatuur voor kleine aantallen. Als afdeling ondersteunen wij de wetenschappers bij hun onderzoek en ontwikkeling van nieuwe ruimteinstrumenten.
 
Onze elektronica afdeling, locatie Groningen, heeft een vacature voor een

Technicus Elektronica (v/m)

(vacaturenummer 1670)
 
Werkzaamheden:
Assembleren van eenvoudige en complexe PCBs, vervaardigen van cryogene bedrading, assembleren van vluchtelektronica zoals PCBs en kabelbomen, het maken van kabels voor meetopstellingen, eenvoudige fijnmechanische werkzaamheden en integratie van elektronica en mechanica. Het gaat om hoge kwaliteit en lage aantallen. De werkzaamheden vinden deels plaats in een cleanroom. Beheer van ons elektronica magazijn en het doen van bestellingen voor de afdeling zijn ook onderdeel van de werkzaamheden.
 
Opleidings- en ervaringseisen:
We zoeken een persoon met MBO werk- en denkniveau. Ook schoolverlaters worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. Omdat nauwkeurig kunnen werken een vereiste is in deze functie, zouden we daar graag aantoonbare ervaring van willen zien in de vorm van een portfolio van kleine of grote projecten, bij voorkeur met detailfoto’s en uitleg. Dit mogen zowel professionele als hobbymatige projecten zijn of projecten die voor een studie zijn gemaakt. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 
Arbeidsvoorwaarden
Aanstelling zal plaatsvinden in de functie van Technicus (B) in tijdelijke dienst van NWO-I voor in ieder geval de duur van 1,5 jaar. Van toepassing is de cao-Onderzoekinstellingen. Maximaal fulltime jaarinkomen inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering ongeveer € 40.000,-. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. De standplaats van de functie is Groningen.

NWO-I kent o.a.:
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • 42 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenvoorziening;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden;
  • Mogelijkheid van flexibele werktijden;
  • Een gunstige ouderschapsverlofregeling.
 
Inlichtingen en sollicitatie
Meer bijzonderheden over SRON zijn te vinden op onze website: www.sron.nl. Voor nadere inlichtingen over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met Heino Smit, Elektronica Groningen afdelingshoofd, via email: h.p.smit@sron.nl. Sollicitaties met motivatiebrief, cv en eventueel portfolio kunt u tot uiterlijk maandag 8 februari 2021 insturen via www.werkenbijsron.nl.
 
Overig
Bij gebleken gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan een vrouw.
Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.
Online screening kan deel uitmaken van de selectieprocedure.