Startup in de electronica? Doe mee met productronica Fast Forward 2019

4 juli 2019, 10:49
Startup in de electronica? Doe mee met productronica Fast Forward 2019
Startup in de electronica? Doe mee met productronica Fast Forward 2019
Met ElektorLabs magazine en Elektor Industry magazine worden zowel de pro-amateur als de professional in de elektronica bereikt. De edities dragen er toe bij dat startups, spin-outs en scale-ups een professioneel niveau bereiken en professionele partners vinden in de financiering, productie en marketing van hun geesteskind.

Hoe doen we dat? Het instrument dat de tijdschriften gebruiken en startups helpen heet Fast Forward (FFWD). Het is sinds 2016 actief op de prestigieuze electronica beurs in München. Na een nog succesvoller evenement in november 2018 zal Fast Forward in november 2019 op de productronica 2019 opnieuw groots worden uitgerold.

Ook je kunt de kracht en veelzijdigheid van het Fast Forward platform voor het opschalen van je onderneming ervaren. Als je een startende onderneming bent met:
  • bestaande financiering hoe klein en/of virtueel ook;
  • duidelijke business- en marketingplannen;
  • een professionele aanpak;
  • een goede spreker en een geweldige presentatie;
  • uithoudingsvermogen;
  • een serieuze ambitie om beroemd te worden met je team en geesteskind;
  • absoluut geen angst voor de Fast Forward Jury en een cameraploeg ;-).

Aarzel dan niet om deel te nemen! En dat is heel eenvoudig; druk op de (Fast Forward) knop zoals de winnaars van FFWD 2016 en 2018 dat deden! Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor p-fastforward. Dit evenement georganiseerd door Elektor zal van 12 tot 15 november op productronica München plaatsvinden.
Doe het nu! Hier is de knop om op te drukken.
Het team heet u van harte welkom.
 

UPDATE, 1 juli 2019: Sinds de vorige oproep heeft de jury een groot aantal productbeschrijvingen en businessplannen ontvangen van potentiële deelnemers uit de hele wereld. Een aantal startups die FFWD hebben ontdekt zijn actief op het gebied van embedded software voor elektronica-applicaties, pc's en smartphone-toepassingen.
Bedankt alvast voor uw inschrijving!
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items