Startups in de elektronica: Claim the Stage @ productronica Fast Forward 2019!

23 april 2019, 07:54
Startups in de elektronica: Claim the Stage @ productronica Fast Forward 2019!
Startups in de elektronica: Claim the Stage @ productronica Fast Forward 2019!
Elektor Labs magazine en Elektor Industry magazine behandelen elektronica in zowel de hogere amateurklasse als in de professionele klasse en delen hun interesse in het helpen van startups, spin-outs en scale-ups om een professioneel niveau te bereiken en professionele partners te vinden in kapitaal, productie en marketing van hun geesteskind.

Dat gaat als volgt... de beide magazines maken samen gebruik van Fast Forward. Fast Forward is van start gegaan in 2016, toen het ‘FFWD’-team een diepe indruk maakte op de prestigieuze vakbeurs electronica in München. Na een zelfs nog meer geslaagd evenement vorig jaar november, zal FFWD nu weer grootschalig worden uitgerold bij productronica 2019 in november.

Ook u kunt de kracht en de veelzijdigheid van Fast Forward als platform ervaren. Hiermee schaalt u uw bedrijf in één klap enorm op. Als u een startup-bedrijf bent met:
  • bestaand kapitaal (hoe klein en/of virtueel ook);
  • heldere business- en marketingplannen;
  • een professionele aanpak;
  • een geweldige presentatie;
  • doorzettingsvermogen;
  • een wauw-factor;
  • een serieuze ambitie om beroemd te worden met uw team en idee;
  • absoluut geen angst voor de Fast Forward-jury en de camera.

Maak dan gebruik van dit handige middel. Druk op de Fast Forward-knop, net als de winnaars van FFWD 2016 en 2018! Alles wat u hoeft te doen is u inschrijven voor p-fastforward, het FFWD-event dat Elektor gaat presenteren bij productronica in München op 12-15 november.

Doe het nu. Hier is de FFWD-knop: www.elektormagazine.com/p-ffwd. Het team staat te trappelen om u te verwelkomen.
 
UPDATE, 16 april 2019: Sinds de vorige twee oproepen heeft de jury meer productbeschrijvingen en bedrijfsplannen van aspirant-deelnemers uit de hele wereld ontvangen. Dank aan al deze inzenders!
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items