Startups in de elektronica: Kom schitteren bij productronica Fast Forward 2019

19 maart 2019, 11:30
Startups in de elektronica: Kom schitteren bij productronica Fast Forward 2019
Startups in de elektronica: Kom schitteren bij productronica Fast Forward 2019
Elektor Labs magazine en Elektor Industry magazine behandelen elektronica in zowel de hogere amateurklasse als in de professionele klasse en delen hun interesse in het helpen van startups, spin-outs en scale-ups om een professioneel niveau te bereiken en professionele partners te vinden in kapitaal, productie en marketing van hun geesteskind.

“Dat is waanzinnig / geweldig / super / cool / top / veelbelovend! Kan Elektor dat ook voor mij doen?”

Natuurlijk. Dat is precies wat Elektor’s racewagen doet. Hij heeft een geweldige snelheid en invloed in de wereld van de elektronica. Daarom heet hij ook “Fast Forward”. Hij staat al op de racebaan sinds 2016 toen het ‘FFWD’-team een diepe indruk maakte op de prestigieuze elektronicavakbeurs in München. Na een zelfs nog meer geslaagd evenement vorig jaar november, zal FFWD nu weer grootschalig worden uitgerold bij productronica 2019 in november.

Je kunt het FFWD-team brutaal noemen maar het is er vast van overtuigd dat startups in de elektronica hun tijd niet zouden moeten verspillen met het luisteren naar de bekende verhalen en andere bla-bla-bla. Nee. Bent u een startup met:
  • bestaand kapitaal (hoe klein en/of virtueel ook);
  • heldere business- en marketingplannen;
  • een professionele aanpak;
  • een geweldige presentatie;
  • doorzettingsvermogen;
  • een wauw-factor;
  • een serieuze ambitie om beroemd te worden met uw team en idee;
  • absoluut geen angst voor de Fast Forward-jury en de camera.

Druk dan nu op de Fast Forward-knop, net als de winnaars van FFWD 2016 en 2018! Alles wat u hoeft te doen is u inschrijven voor p-fastforward, het FFWD-event dat Elektor gaat presenteren bij productronica in München op 12-15 november.

Doe het nu. Hier is de FFWD-knop: www.elektormagazine.nl/labs/contest/productronica-fast-forward.

Het team staat te trappelen om u te verwelkomen.

UPDATE, 19 maart 2019: De jury heeft productbeschrijvingen en businessplannen ontvangen van 10 potentiële deelnemers. Bedankt voor het inschrijven! Nog niet ingeschreven? Ook uw aanmelding is meer dan welkom!
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items