Startups in de elektronica: verover een pol-positie voor Fast Forward @ productronica 2019

23 januari 2019, 12:43
Startups in de elektronica: verover een pol-positie voor Fast Forward @ productronica 2019
Startups in de elektronica: verover een pol-positie voor Fast Forward @ productronica 2019
Het is grappig om te bedenken dat Fast Forward, the startup platform powered by Elektor, ooit zelf zo’n eigenwijze startup was (eigenlijk begon het als een schets op een bierviltje). Na twee heel geslaagde evenementen op de beurs electronica in 2016 en 2018, heeft het Fast Forward-platform zich bewezen als een heel innovatieve activiteit. Nu wordt het weer uitgerold in samenwerking met Messe München op productronica 2019 van 12 tot 15 november.

Het team achter Fast Forward is heel trots op de prestaties die het sinds 2016 heeft laten zien en is ervan overtuigd dat hun inbreng u, een startup met een lumineus idee die klaar is om te concurreren met anderen, kan helpen om een groot publiek te bereiken en uw marketing en sales echt op gang te brengen. Elektor en Messe München staan klaar om u te helpen.

Een product op de markt brengen is niet gemakkelijk

We hebben van de deelnemers in 2016 en 2018 geleerd, dat het op de markt brengen van een product niet gemakkelijk is. Daar is meer voor nodig dan een geweldig ontwerp. Daar is kapitaal voor nodig, en partners. U moet uw potentiële klanten zien te vinden en een marketingplan uitvoeren. productronica Fast Forward, het startup-platform powered by Elektor (p-ffwd) biedt precies het juiste platform om de competitie met uw concurrenten te starten vanuit pol-positie.

Schrijf u in voor p-ffwd 2019 en grijp de kans om uw innovatie te presenteren aan de wereldwijde elektronica-community. Als u zich weet te kwalificeren, krijgt u de kans om:
  • Uw innovatieve product of dienst te presenteren in de Fast Forward-stand op productronica 2019.
  • De competitie aan te gaan met de andere Fast Forward-finalisten om een marketingcampagne samen met Elektor te winnen ter waarde van € 25.000.
  • Potentiële partners, investeerders en klanten uit de hele wereld te inspireren.
  • Uw startup te presenteren aan de 250.000 lezers van ElektorLabs en Elektor Industry.

Inschrijven voor productronica Fast Forward, het startup-platform powered by Elektor is gemakkelijk. Ons ervaren team van organisatoren, assistenten, jury, sponsors, redacteuren en technici, staat te trappelen om uw innovatie te beoordelen en u hopelijk te mogen verwelkomen bij een geweldig evenement op productronica 2019 in München.

Meer informatie

De voorwaarden, prijzen en het tijdschema voor productronica Fast Forward 2019 zijn te vinden op:
www.elektormagazine.nl/labs/contest/productronica-fast-forward

Word sponsor

productronica Fast Forward, het startup-platform powered by Elektor 2019 is ook een mooie kans voor iedereen die al op de markt is om producten of diensten te promoten door middel van een sponsorschap, of door een demo of presentatie te geven in het kader van het Fast Forward 2019-forum. Als sponsor van productronica Fast Forward krijgt u een uitgebreide mediacampagne met promotie op de beurs productronica, advertenties in onze bladen, banners op de websites en meer. Er zijn verschillende sponsorpakketten beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen. Klik hier voor meer informatie.

We staan klaar om op de Fast Forward-knop te drukken... U ook?
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items